RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United trenger Liverpools hjelp

Foto: Martin Rickett (PA Photos)
Sist oppdatert:
Manchester United kan gå forbi Liverpool i antall ligagull - hvis Liverpool hjelper til.

Det går mot en thrilleravslutning på denne sesongens Premier League. Serieleder Chelsea tapte 1-2 for Tottenham lørdag kveld, og har bare ett poengs forsprang på Manchester United.

I baksetet sitter Arsenal med et lite håp om å overta rattet før dommerne blåser i fløytene for siste gang i 2009/10-sesongen. Arsenal ligger seks poeng bak Chelsea, men kan kutte denne avstanden ned til tre poeng med seier mot Wigan søndag ettermiddag.

18-18 mellom gigantene
Manchester United har vunnet Premier League de tre siste årene og ligger nå likt med Liverpool på toppen av statistikken over hvilke klubber som har vunnet den engelske toppserien flest ganger. Begge har 18 ligatitler.

Nå kan nettopp Liverpool hjelpe erkefienden Manchester United til ligagull nummer 19. Derfor vil nok en god del Liverpool-fans håpe at Liverpool faktisk taper seriekampen som skal spilles 2. mai.

- Jeg har blandede følelser, men jeg kan aldri håpe at Liverpool taper, sier formann Pål Christian Møller i Liverpools norske supporterklubb til Nettavisen.

United møter Tottenham
Chelsea har igjen kamper mot Stoke og Wigan, noe som normalt skal gi londonklubben seks poeng. Møtet med Liverpool på Anfield 2. mai er det tøffeste hinderet som gjenstår.

Manchester United har igjen Tottenham - en tøff kamp, som Chelsea fikk erfare denne helgen - samt duoen Sunderland og Stoke. Arsenal har i tillegg til kampen mot Wigan også igjen Manchester City, Blackburn og Fulham.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere