*Nettavisen* Sport.

United vant etter straffekonk

UBESEIRET: Manchester United jubler over 5-3-seier mot Inter etter straffekonk. Darren Fletcher gratuleres av lagkameratene etter sitt straffemål. Foto: Evan Habeeb (Reuters / NTB scanpix)

Manchester United er fortsatt ubeseiret i sommer.

USA-turneen til Manchester United fortsatte natt til onsdag med en kamp mot italienske Inter foran 61.000 tilskuere på FedEx Field i Washington.

Manager Louis van Gaal byttet igjen ut nesten hele laget i pausen i sin jakt på det som er den beste startelleveren. Han fortsatt også med 3-5-2-formasjonen.

Kampen endte 0-0 og gikk dermed til straffespark.

I straffesparkkonkurransen scoret Ashley Young, Javier Hernandez, Tom Cleverley, Shinji Kagawa og Darren Fletcher for United, mens Marco Andreolli bommet for Inter.

Dermed vant United 5-3.

I første omgang stilte Manchester United med Anders Lindegaard i mål, Chris Smalling, Phil Jones og Jonny Evans som midtstoppere, Antonio Valencia og Ashley Young på flankene, Darren Fletcher, Ander Herrera og Juan Mata på midtbanen og Wayne Rooney og Danny Welbeck på topp.

I andre omgang ble laget utgjort av David De Gea i mål, Michael Keane, Jonny Evans og Tyler Blacket i midtforsvaret, Ashley Young og Luke Shaw som vingbacker, Tom Cleverley, Fletcher og Shinji Kagawa på midtbanen og Wilfried Zaha og Nani på topp. Javier Hernandez kom deretter innpå etter 72 minutters spill.

Kampen bød på noen sjanser. United fikk de fleste av dem, men klarte ikke å score. Louis van Gaal beskrev etterpå kampen som Uniteds beste så langt i sommer.

- Motstanderen hadde bare ett skudd. jeg er svært godt fornøyd med vårt ballinnehav. Det var bedre enn i de tidligere kampene, konkluderte nederlenderen ifølge Manchester Uniteds twitterkonto.

Seieren i straffekonken betyr at Manchester United har fem poeng og topper sin gruppe i «International Champions Cup»-turneringen. Finalen spilles på Sun Life Stadium i Miami natt til 5. august.

Først venter en kamp mot Real Madrid, som tapte 0-1 mot Roma og dermed er uten mulighet til å avansere til finalen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.