RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

United ydmyket MLS-stjernene

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Uniteds unggutter - og en nysignering - imponerte.

MLS ALL STARS - MANCHESTER UNITED 2-5:

23 sekunder.

Det var tiden det tok for Manchester United å score mot Major League Soccers utvalgte stjernespillere.

MLS-stjernene tok avspark, men hadde ikke ballen lenge i laget før de måttte hente første ball ut av nettet. Federico Machedo snappet en tversoverpasning i forsvarsleddet, kom alene med keeper og satte ballen kontrollert til side for keeper.

Det var starten på en målfest for et ungt og lekent United-lag.

Drøye ti minutter senere var nemlig Macheda på farten igjen og doblet ledelsen.

Etter hvilen var det derimot Brian Ching fra Houston Dynamo som fikk æren av å score på Manchester United. Gleden ble likevel kortvarig.

Bare seks minutter etter Chings redusering vartet Darron Gibson opp med et fantastisk frisparkmål. I reneste David Beckham-stil skrudde han ballen over muren og opp i vinkelen.

Tre minutter etter Gibson, var det unggutten Tom Cleverley som skulle vise fram litt fotballmagi. United-kaptein Darren Fletcher spilte til Cleverley på løp inne i feltet. Han vippet ballen over forsvarsspilleren sin og satte ballen kontrollert til side for keeper.

Og selv ikke på 4-1 hadde Uniteds unggutter fått nok. Darren Fletcher spilte en lang bakromsball på innbytter og United-debutant Javier Hernández. Mexicaneren som imponerte i VM i Sør-Afrika var iskald alene med keeper og lobbet ballen i det lengste hjørnet.

Rett før slutt fikk riktignok Toronto FCs Dwayne De Rosario satt inn nok et trøstemål, men det var United unggutter og ikke stjernene i MLS som imponerte natt til torsdag.

Uniteds lag: Van der Sar; Rafael, Brown, J.Evans, Fabio (Scholes 72); Obertan (Cleverley 23), Fletcher, O'Shea, Giggs (Gibson 52), Nani (Chicharito 62); Macheda (Welbeck 62).

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere