RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/REUTERS/Javier Garcia

Uniteds åtte skjebnedager

Problemer både på og utenfor banen er sjelden vare for Manchester United. De neste tre kampene blir helt avgjørende for hvordan sesongen til mesterlaget blir.

United kan ende opp uten trofeer for andre gang på tre år. Ligagullet ser Arsenal ut til å stikke av med, United har en vanskelig oppgave hjemme mot Porto i Champions League, mens Fulham har slått United på Old Trafford tidligere i sesongen. Lørdag møtes de igjen i FA-cupen.

Tre kamper på åtte dager
Uniteds tre neste kamper, som de skal spille over åtte dager, vil i stor grad definere Uniteds sesong. Tirsdag i neste uke møter de Porto. Søndagen etter møter de Manchester City i ligaen. Da kan faktisk avstanden opp til Arsenal være 12 poeng, siden Arsenal møter Blackburn dagen før.

United har ikke vunnet på sine tre siste kamper. Rio Ferdinand er suspendert, det samme er Gary Neville og Roy Keane, i tillegg til at United sliter utenfor banen. Manager Sir Alex Ferguson krangler fortsatt med aksjonærene John Magnier og JP McManus om rettighetene til veddeløpshesten Rock of Gibraltar.

Lekk i forsvaret
Måten Ferguson har styrt laget sitt på i de siste kampene, har ikke vært av god, gammel klasse. Tidligere, når ting har gått United imot, har Ferguson klart å snu motgangen til lagets fordel.

Det har ikke skjedd nå. Forsvaret lekker verre enn noen gang, og United klarer heller ikke å avgjøre jevne kamper, noe de har hatt for vane å gjøre det siste tiåret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere