RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Unngikk cupflause med et nødskrik

UTLIGNET: Yannick Sagbo reddet omkamp for Hull med denne scoringen.
UTLIGNET: Yannick Sagbo reddet omkamp for Hull med denne scoringen. Foto: Kieran Doherty (/ Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Yannick Sagbo reddet Hull i FA-cupen.

Hull var bare fem minutter fra å bli slått ut av FA-cupens 5. runde mot Brighton mandag, men Yannick Sagbo ordnet 1-1 og omkamp.

Verken Brighton eller Hull vartet opp med et fyrverkeri i den 5. runden av FA-cupen mandag. Svært få sjanser resulterte i en rolig kamp, hvor det begge lag hadde å by på gikk i mål. Først ved Leonardo Ulloa for vertene etter en halvtime, deretter ved Sagbo etter 85 minutter for Hull.

- Det er skuffende å slippe inn mål så sent i kampen, men vi er fortsatt med, sa Brighton-forsvarer Matthew Upson til BBC etter kampslutt.

Uavgjort betyr at lagene må møtes igjen for å bestemme hvem som skal få møte Sunderland i kvartfinalen i mars. Det passer dårlig for allerede travle klubber, som kriger i hver sin ende av henholdsvis mesterskapsserien og Premier League.

- Innspurten på sesongen er tettpakket. Slik sett er ikke dette bra for oss, men vi elsker å være med i cupen, så vi vil fortsette å kjøre på, sa Upson. (©NTB

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere