RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE BEVIS: Uruguays fotballforbund mener dette bildet like så godt kan være photoshoppet.
IKKE BEVIS: Uruguays fotballforbund mener dette bildet like så godt kan være photoshoppet. Foto: Tony Gentile (Reuters / NTB scanpix)

Uruguay mener dette bildet er manipulert

Sist oppdatert:
Står fortsatt på at Luis Suarez ikke gjorde noe galt.

Samtidig som FIFA bekrefter at de har igangsatt etterforskning av Luis Suarez' biting i Giorgio Chiellinis skulder, virker ikke uruguays fotballforbund helt å tatt innover seg alvoret.

FIFA krever en forklaring fra Suarez og Uruguay innen klokken 22 onsdag kveld, men enn så lenge ser ikke sør-amerikanerne ut til å ha en annen forklaring enn at bildet av Chiellini som viser fram sitt ferske bitemerke, må være manipulert. Det skriver spanske AS, gjengitt hos blant annet Aftonbladet.

En forklaring som må anses som en smule merkelig, all den tid direktebildene fra TV-sendingen viste nøyaktig det samme.

Alejandro Balbi i det uruguayanske fotballforbundet er også kritisk til FIFAs valg om å etterforske saken i ettertid.

- Hvis alle spillere skal begynne å vise fram skadene sine og det blir åpnet etterforskninger av alle sammen, blir det komplisert i framtiden. Vi kommer til å benytte oss av alle mulige argumenter for at det skal bli en avgjørelse som Luis er fornøyd med.

Ifølge britiske Mirror har det uruguayanske fotballforbundet også en plan for hvordan Suarez skal kunne få spille videre i VM, selv om han skulle bli tildelt en straff. Avisa skriver at man vil overklage en eventuell dom til idrettens voldgiftsdomstol, CAS, som trolig vil bety at Suarez vil være tilgjengelig så lenge en ankesak blir behandlet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere