RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FORVENTER NYE TILTALER: Sveits' justisminister Michael Lauber og USAs justisminister Loretta Lynch møtte pressen om FIFA-etterforskningen mandag.
FORVENTER NYE TILTALER: Sveits' justisminister Michael Lauber og USAs justisminister Loretta Lynch møtte pressen om FIFA-etterforskningen mandag. Foto: Ruben Sprich (Reuters)

USA forventer flere tiltaler i FIFA-skandalen

- Vi er ikke engang ved pausen i etterforskningen.

Sveits' justisminister mener at etterforskningen av korrupsjonen i Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) ikke engang har kommet halvveis.

FIFA og justisministerne for USA og Sveits, Loretta Lynch og Michael Lauber, orienterte mandag pressen om den pågående etterforskningen av skandalen i FIFA.

- Basert på samarbeid med sveitsiske myndigheter og nye bevis, forventer vi nye tiltaler mot enkeltpersoner og enheter, sa Lynch.

- Vi er ikke engang ved pausen i etterforskningen, sa Lauber.

Undersøkelsene rundt skandalen, som førte til at 14 personer fra fotballorganisasjonen ble siktet for korrupsjonen i mai, er fortsatt i gang.

- Det jeg kan si er at ved siden av de ventende tiltalene, forblir vår etterforskning aktiv og pågående, og den har faktisk blitt utvidet siden mai, sa Lynch. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere