Gå til sidens hovedinnhold

USA frykter Årst

USA-trener Bruce Arena tror det blir vanskelig å bryte ned Åge Hareides nye Norge. Følg kampen direkte fra klokken 23.00.

Følg USA-Norge direkte på TV 2 Nettavisen fra klokken 23.00

I likhet med Norge stiller USA med ligalandslaget når de to landene møtes til treningskamp i Los Angeles klokken 23.00 norsk tid.

Det forteller USAs trener til TV 2 Sporten. Det er altså slett ikke det nordamerikanske VM-laget vi møter i den TV 2-sendte matchen.

- Vi har et godt lag, men dette er et hjemlig lag. I VM tar vi med våre Europa-proffer, som vi er svært avhengig av, sier Bruce Arena.

USA-treneren mener Norge har et fysisk og veldig direktespillende lag.

- Nummer 10 (Ole Martin Årst, journ. anm.) er hovedmannen i angrepet. Backfireren er også solid, selv om Norge kommer til å mangle nummer 3 (Bård Borgersen, som ble utvist mot Mexico, journ. anm.) . Målmannen er og veldig god, og Norge blir et vanskelig lag å bryte ned.

- Om de vil passe ekstra på meg, så får de bare gjøre det. Det kan gjøre at det blir rom for andre, sier Ole Martin Årst til NTB.

Unggutten mange mener er verdens største talent, Freddy Adu, ble byttet inn i USAs siste privatkamp mot Canada. Kan hende får den Manchester United-aktuelle tenåringen sjansen fra start i kveld?

Norges siste formasjonstrening tyder på at følgende spillere starter: Espen Johnsen, Steinar Pedersen, Brede Hangeland, Frode Kippe, Erlend Hanstveit, Henning Hauger, Petter Rudi, Tomasz Sokolowski, Petter Vaagan Moen, Stian Ohr og Ole Martin Årst.

Steinar Pedersen, Stian Ohr og Tomasz Sokolowski kan dermed få sin A-lagsdebut.

Følg kampen live på TV 2 Nettavisen klokken 23.00.

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus