RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: BOB STRONG (REUTERS)

USAs mest populære

Sist oppdatert:
Fredrik Ljungberg har kapret fansens hjerte.

(SIDE2): Men svenskenes Fredrik Ljungberg var ikke død....

Den populære fotballspilleren har siden glansdagene i Arsenal brukt tiden i Seattle Sounders, og det er den amerikanske fotballfansen som trykker svensken til sitt hjerte og kårer han til den mest populære spilleren i det vidstrakte landet.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

Europeisk interesse
Kåring fant sted i forbindelse med en All Star kamp mot britiske Everton og svensken, som tidligere spilte på kanten, men nå har rollen som offensiv playmaker, endte altså helt øverst.

– Fredriks gode spill og det at han har vært skadefri, har ført til at han har blitt kontaktet av flere europeiske klubber, sier hans agent, Claes Elefalk til TT, skriver aftonbladet.se.

Sjansen for at svensken vender tilbake til Europa er derimot svært liten, og han har planer om å bli værende til kontrakten går ut 2011.

Les også: Ljungberg-show i USA

Godt likt
De amerikanske mediene stemte Ljungberg fram til en fjerdeplass, men han ikke er like populær blant de andre spillerne eller trenerne i den amerikanske ligaen Major League Soccer.

Blant spillerne endte han på en respektabel 13. plass, mens trenerne sendte han til en tiende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere