*Nettavisen* Sport.

Usikker fremtid for Mourinho

Jose Mourinhos fremtid i Chelsea ser stadig mørkere ut til tross for sportslig fremgang.

11.04.07 09:40

VALENCIA-CHELSEA 1-2 (2-3 sammenlagt):

Mourinho ledet Chelsea til en ny, sterk seier i Champions League tirsdag kveld. Valencia ledet 1-0, og var på vei mot semifinalen, men Andriy Shevchenko og Michael Essiens mål etter pause sørget for videre avansement for portugiserens menn.

Ikke på talefot
Chelsea-eier Roman Abramovitsj var antakelig glad for det. Han var imidlertid, og ifølge The Sun, ikke til stede på kampen. Og etter oppgjøret sa manager Jose Mourinho rett ut at hans egen fremtid i klubben er usikker. Det har vært kjent lenge at manageren ikke er på talefot med sin eier.

- Jeg ønsker å bli i England med Chelsea. Jeg elsker å trene klubben, og jeg ønsker å bli. Men du får ikke alltid det du ønsker deg, sa han, fortsatt ifølge The Sun.

Mourinho var strålende fornøyd med lagets prestasjon tirsdag.

- Særlig i 2. omgang mot et godt lag, når vi lå under 0-1. Da var vi ute av konkurransen, men vi kom tilbake på en fantastisk måte.

Reprise av semifinalen
Kaptein John Terry fortalte etter kampen at Mourinho hadde kjeftet på spillerne sine i pausen. Slik forklarer Mourinho selv det som skjedde:

- Jeg sa bare til dem at de måtte være sterke mentalt, og ikke tenke på å tape.

Det meste tyder på at det blir en reprise av semifinalen av Champions League for to år siden, siden Liverpool leder 3-0 før oppgjøret på Anfield onsdag kveld. Men Mourinho er ikke ute etter hevn for exiten.

- Hevn ligger ikke i min natur. Ikke i fotball, og ikke i livet mitt, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.