*Nettavisen* Sport.

Usikker på «Drillo-effekten»

TV 2s fotballekspert Mini Jakobsen er ikke sikker på at Egil Drillo Olsen blir en trener-suksess i Fredrikstad. - Det skal bli spennende å se hva han får ut av det, sier Mini til TV 2 Nettavisen.

10.11.04 17:41

TV 2s fotballekspert og tidligere Drillos-disippel Mini Jakobsen ble svært overrasket over nyheten om at Fredrikstad ansatte den gamle landslagssjefen onsdag.

Drillo blir hovedtrener de neste to årene - mens suksesstrener Knut Torbjørn Eggen «degraderes» til assistenttrener.

- Jeg ble veldig veldig overrasket over denne nyheten. Jeg er kanskje mest overrasket over at Knut Torbjørn Eggen trekker seg tilbake - jeg trodde kanskje han skulle ta skrittet videre, sier en overrasket Jakobsen til TV 2 Nettavisen.

Svært overraskende
- Det var svært overraskende at Eggen trapper ned, og at de henter inn gamletreneren Drillo, som nok har en litt annerledes fotballfilosofi enn Knut Torbjørn.

Mini innrømmer at han er usikker på om Egil Olsen blir en trenersuksess i fotballgale Fredrikstad.

- Det skal bli spennende å se om han kan føre videre den magien han hadde da han trente landslaget over til FFK. Husk at han ikke var noen suksess verken i Vålerenga eller da han trente Wimbledon. Det er noe helt annet å trene et klubblag enn et landslag, påpeker Mini.

Svært usikker
Den tidligere landslagsspilleren og Rosenborg-ynglingen er heller ikke overbevist om at FFK blir bedre neste år med Egil «Drillo» Olsen ved trenerroret.

- Knut Torbjørn gjorde en kjempejobb med FFK i høst, og ledet laget til sikker plass etter nærmest ha vært fortapt før sommeren. Det er helt usikkert om FFK blir like gode med Drillo. Men en ting er i hvert fall sikkert: Mannen er en strålende motivator, sier Mini.

- Det skal også bli spennende å se om det kommer like mange folk på kampene i Fredrikstad, for det kan jo fort hende at Drillos rykte som en defensiv trener holder folk hjemme, konstaterer Mini.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.