Usikkerhet rundt Tevez-framtid

USIKKER PÅ FREMTIDEN: Juventus-spissen Carlos Tevez vet ikke om han blir i Italia.

USIKKER PÅ FREMTIDEN: Juventus-spissen Carlos Tevez vet ikke om han blir i Italia. Foto: Giorgio Perottino (Reuters)

- Jeg har ikke bestemt meg.

Carlos Tevez vil ha slutt på ryktene rundt egen fotballframtid. Samtidig nekter han å avvise at han forlater Juventus allerede etter årets sesong.

Den argentinske måltyven har ett år igjen av kontrakten med den italienske storklubben. Tidligere har 31-åringen sagt at han reiser hjem til moderklubben Boca Juniors når den utløper.

Boca-president Daniel Angelici hevdet samtidig nylig at klubben nærmer seg å ha den attraktive Tevez-signaturen på plass, hvilket ga liv til spekulasjonene om at argentineren kan komme til å forlate Italia allerede i sommer.

Spillerens agent har siden avvist de samme påstandene og understreket at Tevez akter å fullføre sin nåværende kontrakt med Juventus.

Etter å ha scoret ett av målene da Torino-klubben slo Lazio 2-0 lørdag kveld, ville imidlertid ikke Tevez si veldig mye om sin egen fotballframtid.

- Når det gjelder framtiden min, er det nok! Det er ikke riktig å snakke om meg. Juve er det som teller, sa han til Sky Sports Italia ifølge goal.com.

- Jeg vet ikke om jeg vil forlate klubben. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre, tilføyde han.

Tevez understreket videre at han ikke vil ha flere spekulasjoner om saken.

- Det er ikke riktig å snakke om dette nå, Juventus-fansen skal være de første som får beskjed når jeg har tatt en avgjørelse, fastslo spissen som kom til Torino fra Manchester City i 2013. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.