RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uslåelige Odd

Foto: Birte Ulveseth/Scanpix
Sist oppdatert:
Har ikke avgitt ett poeng på fem kamper.

Odd - Sarpsborg 3-2: Tommy Svindal Larsen, Morten Fevang og Stefan Bärlin fikset tre nye poeng til skienslaget mot Sarpsborg Sparta. Men også keeper Espen Isaksen var sterkt delaktig at Odd fortsetter som ubeseiret.

I førsteomgang var nemlig Sarpsborg fullt på høyde, men Isaksen voktet Odd-buret på en eksemplarisk måte. Og det skal Odd være glad for. For i andreomgang fikk Ole Jørgen Halvorsen fulltreff to ganger. Men med 3-2 til Odd er det skienslaget som kan juble høyest.

Uheldige Start
Det andre av de tre tippeligalagene som rykket ned i fjor – Start – var på vei til å sikre seg en fortjent seier over Hødd, selv om kristiansandslaget slet fælt med å finne nettmaskene. Men etter å ha ledet 1-0 nesten hele kampen var det Hødds Fredrik Clock som kunne le sist. Fra ti meters hold sjokkerte han hjemmepublikummet ved å fyre av et skudd som gikk rett i mål. Dermed poengdeling, om enn noe ufortjent.

Tabelltreer Løv-Ham tok med seg tre nye poeng da laget slo Kongsvinger 3-1.

Bunnlaget Bryne fikk endelig noe å juble over. Alta ble sendt nordover med 1-3 i bagasjen. Dermed tre etterlengtede poeng til Bryne, som bare kunne skilte med ett før onsdagens serierunde.

Hønefoss ydmyket vertene Haugesund 4-0, mens Moss og Notodden delte poengene borderlig etter 1-1 på Melløs Stadion.

Kampen mellom Sandefjord og Sogndal, som skulle vært spilt kl. 18.00 onsdag, er utsatt til 21. mai fordi Sogndal har flere spillere i aksjon for G 19-landslaget denne uken. Av samme årsak er Nybergsunds bortekamp mot Sandnes Ulf utsatt til 28. mai.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere