*Nettavisen* Sport.

Ute av gullkampen

UAVGJORT: Carlo Ancelotti og Real Madrid måtte nøye seg med 1-1 borte mot Real Valladolid onsdag. Dermed er hovedstadslaget ute av gullkampen i Primera Division.

UAVGJORT: Carlo Ancelotti og Real Madrid måtte nøye seg med 1-1 borte mot Real Valladolid onsdag. Dermed er hovedstadslaget ute av gullkampen i Primera Division. Foto: Cesar Manso (Afp / NTB scanpix)

Real Madrid er sjanseløse på seriegullet.

Real Madrid har vært en av de store favorittene til å vinne seriegull i Primera Division denne sesongen, men flere svake resultater har sørget for at de har vært på etterskudd nesten hele sesongen.

Dersom hovedstadslaget skulle ha noen sjanse til å vinne seriegullet var de nødt til å vinne onsdagens bortemøte mot Real Valladolid.

Vertene kjemper en innbitt kamp om å overleve i det gjeveste selskap i Spania, og de ville vise at de ikke ønsket å legge seg for Real Madrid.

Sergio Ramos har vist god scoringsform for gjestene den siste tiden, etter to scoringer i semifinalen i Champions League over Bayern München.

Etter 35 minutter i onsdagens match satte spanjolen inn ledermålet for Real Madrid.

Det så lenge ut til at Real Madrid ville klare å hale i land seieren og sørge for å skape spenning om hvem som vinner ligatroféet i serieavslutningen førstkommende helg.

Men fem minutter før full tid satte Humberto Osoria inn utlikningsmålet for hjemmelaget, og sørget for at Real Madrid må se at gullkampen denne sesongen står mellom Atlético Madrid og Barcelona.

Barcelona ligger tre poeng bak Madrid-laget før serieavslutningen.

Ronaldo forlot banen etter ni minutter med en skade.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.