*Nettavisen* Sport.

Ute mot Liverpool

Foto: AFP/Scanpix

Birminghams stjernesignering åpner på tribunen.

08.09.10 17:49

Etter noen tunge år i Barcelona - et opphold preget av utlån - er Alexander Hleb tilbake i Premier League. Denne gangen er det Birmingham som får glede av driblevingens kunster.

Men til helgens kamp mot Liverpool er den tidligere Arsenal-spilleren uaktuell. Hviterusseren pådro seg nemlig en skade under tirsdagens landskamp for mot Romania i EM-kvaliken.

Vingen ble byttet ut halvveis i andre omgang med en skade i beinet. Dette betyr altså at han ikke blir å finne på banen i søndagens kamp mot Liverpool som spilles på St. Andrews.

- Skaden er ikke alvorlig, men Hleb sa at han ikke spiller på søndag, sier landslagstrener Bernd Stange ifølge Reuters.

- Men han er nok tilbake på banen i løpet av neste uke. Han trenger bare litt hvile nå og litt hjelp av fysioterapeuten før han er hundre prosent, sier landslagssjefen om sin kantspiler.

Hleb signerte for Birmingham på ett års langt lån fra Barcelona på overgangsvinduets siste dag. Han har tidligere spilt for Stuttgart, Arsenal og BATE Borisov i hjemlandet.

For Liverpool har Dirk Kuyt skadet seg på landslagsoppdrag denne uken, og den løpssterke vingen kan bli ute i flere uker.

Sjekk siste fotballnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag