*Nettavisen* Sport.

Utelukker ikke siktelser i løpet av dagen

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Politiet har gjennomført flere avhør i forbindelse med kampfiksingssaken.

11.07.12 15:48

Politiet opplyste tirsdag at de ikke hadde skjellig grunn til mistanke i forbindelse med kampfiksingssaken som ryster norsk fotball, og at de ikke hadde funnet nok bevis til å ta ut siktelser mot enkeltpersoner.

De la likevel ikke fra seg saken, og har onsdag gjennomført flere avhør.

- Vi har gjort avhør og fortsetter å undersøke. Både representanter fra klubbene og personer utenfor klubbene er avhørt i dag, bekrefter seksjonssjef for finans- og miljøkriminalitet, Gro Smogeli, ifølge Dagbladet.

Utelukker ikke siktelser
Hun sier videre at det fortsatt ikke er tatt ut siktelser i saken, men at det kan komme i løpet av dagen.

- Det kan jeg ikke utelukke.

Politiet etterlyste tirsdag tips fra folk som kan ha kjennskap til saken, og har det siste døgnet mottatt flere telefoner.

- Flere har henvendt seg og kommet med tips og informasjon. Vi har ikke gått gjennom alt ennå, men det er positivt at folk tar kontakt, sier Smogeli.

Utsatt kamp
Det var før søndagens adeccoligarunde at bomben smalt. Kampen mellom Ull/Kisa og HamKam var utsatt på grunn av mistanker om kampfiksing.

Selv om forbundet ikke kunne fastslå at det dreier som om resultatmanipulering, mente man at opplysningene de satt på var verdt å undersøke.

De siste dagene har det versert rykter om at flere kamper kan være utsatt for kampfiksing, og oppgjøret mellom Follo og Østsiden ble også anmeldt til politiet.

Kampen mellom Ull/Kisa og HamKam er omberammet til 18. juli.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.