RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utenlandsk interesse for Andresen

Sist oppdatert:
Stabæk har fremdeles ikke mottatt noen bud på sin ettertraktede midtbanejuvel Martin Andresen. Flere norske og utenlandske klubber jakter på landslagsspilleren.

- Det har fremdeles ikke kommet inn noen bud på Martin Andresen - det er kanskje litt overraskende, med tanke på hvor mange som vil ha ham, sier Stabæks sportssjef Jan Erik Aalbu til TV 2 Nettavisen.

I Norge er det først og fremst Rosenborg, Lillestrøm og Vålerenga som har vist størst interesse for Martin Andresens tjenester. Brann har også blitt nevnt.

- Men den siste tiden har det også kommet andre norske klubber på banen. Men jeg får ikke lov til å si hvilke klubber det gjelder, sier en hemmelighetsfull Aalbu.

Interesse fra utlandet
De norske klubbene kan risikere å få konkurranse fra utenlandske klubber i jakten på Andresens underskrift.

- Jeg vet at utenlandske klubber har henvendt seg til Martin Andresens rådgivere, og er inne i bildet. Men ingen av disse har tatt kontakt med oss, opplyser Stabæks sportssjef.

Martin Andresen har tidligere proffopphold i engelske Wimbledon og Blackburn bak seg. Ingen av oppholdene endte med nevneverdig suksess.

Håper på rask avklaring
Jan Erik Aalbu håper på en avklaring rundt Martin Andresens fremtid så snart som mulig.

- Hadde ikke Stabæk rykket ned, tror jeg nok at han hadde blitt i Stabæk. Men vi er så heldige å være den eneste klubben som har kontrakt med ham, til ut 2007-sesong. Og det forholder vi oss til nå. Det er gledelig for oss å ha en slik spiller i stallen, sier Aalbu.

Men han er likevel klar over at Martin Andresen trolig forsvinner fra Nadderud denne vinteren.

- Nå er han på ferie i USA, og vil snakke med sine støttespillere om sin fremtid. Det beste for oss hadde egentlig vært at han bestemte seg snart, slik at vi slipper alle spekulasjonene rundt Andresen, forteller Aalbu.

Det er ventet at Stabæk kommer til å kreve 10 millioner kroner i overgangssum for Andresen.

Martin Andresen har tidligere sagt at han ikke vil forhandle med noen, ikke bestemme seg for noe eller snakke om noen overgang før han har spilt bridgeturneringen i USA.

Ny trener 1. desember
Samtidig jakter Stabæk på en ny hovedtrener. Jan Erik Aalbu bekrefter at også utenlandske kandidater er aktuelle.

- Det er både utenlandske og norske trenere inne i bildet. Vi håper å ha en ny trener på plass 1. desember. Men det kan også komme en avgjørelse både før og etter den tid, påpeker Jan Erik Aalbu.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere