RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utskiftninger i landslagstroppen


Håvard Nielsen (til venstre) er ny i landslagstroppen mot Bulgaria og Kroatia.
Håvard Nielsen (til venstre) er ny i landslagstroppen mot Bulgaria og Kroatia.
Sist oppdatert:

Forfallene har strømmet inn rett før Per-Mathias Høgmo samlet troppen til de viktige EM-kvalifiseringskampene mot Bulgaria og Kroatia, og nå har han kalt inn fire erstattere.

Brødrene Valon og Veton Berisha er begge nye i troppen, i likhet med Håvard Nielsen. Ruben Yttergård Jenssen skal også slutte seg til landslaget.

Veton Berisha, som spiller for Greuther Fürth i 2. Bundesliga, er i A-landslagstroppen for første gang. Dermed er det fortsatt to mulige debutanter selv om Ole Selnæs har meldt forfall. Haitam Aleesami er den andre.

Håvard Nielsen ble matchvinner mot Bulgaria på Ullevaal i fjor, men ble utelatt fra den opprinnelige troppen etter å ha slitt med skade den siste tiden. Salzburg-spissen er nå klar igjen og spilte i likhet med klubbkamerat Valon Berisha 90 minutter i helgen.

Forfallene fra Joshua King, Adama Diomande og Pål André Helland har gjort at landslaget er i beit for angrepstalent.

Dessuten er det et spørsmålstegn ved Stefan Johansen, som fikk kjenning i hamstringen i mesterligakvalifiseringen mot Malmö. Han er mandag til MR-undersøkelse. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere