RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Utskjelt Liverpool-kjempe fikk internett til å koke

Sist oppdatert:
«Cristiano Ronaldo ble sist sett i Kolo Toures lomme».

Liverpool tapte riktig nok 1-0 borte mot Real Madrid tirsdag og har fortsatt til gode å få skikk på laget denne sesongen, men etter møtet på Santiago Bernabeu var det i det minste én mann som kunne dra hjem med hevet hode.

Midtstopper Kolo Toure, som har måttet tåle en god del kritikk opp gjennom årene, blant på grunn av noen svært klønete tabber, spilte en storkamp.

Mannen fra Elfenbenskysten hamlet opp med superstjerner som Cristiano Ronaldo og James Rodriguez i stor stil. Liverpool har slitt voldsomt bakover denne sesongen og nykommer Dejan Lovren har tidvis vært en vandrende katastrofe. Nå må kanskje den dyrekjøpte kroaten belage seg på konkurranse.

Et høydepunkt for mange var da den Toure etter 20 minutter tok ballen fra Karim Benzema, fosset framover og driblet bort James Rodriguez.

Manager Brendan Rodgers var også fornøyd med veteranen, ifølge Daily Mail.

- Toure var fantastisk i kveld. Dette har virkelig gitt meg noe å tenke på. Vi stilte med et lag vi trodde kunne få med seg et godt resultat og de var nære.

- Vi har ikke vært gode nok denne sesongen til at noen på laget er garantert en startplass, sier Rodgers om kritikken mot at han stilte et B-lag.

Underveis og etter kampen gikk nettet varmt av hyllester til den nå 33 år gamle midtstopperen. Både Cristiano Ronaldo og James Rodriguez fikk passet påskrevet av kreative netthoder som postet innlegg i sosiale medier.

Under følger et knippe av hyllester fra Twitter:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere