*Nettavisen* Sport.

Utslått og rundstjålet

Først ble de slått ut av Sheffield United, så ble Manchester City-spillerne rundstjålet.

27.01.08 22:20

SHEFFIELD UNITED - MANCHESTER CITY 2-1: Manchester City har vært Premier Leagues kanskje hyggeligste overraskelse denne sesongen med sin syvendeplass på tabellen, men noe cupeventyr blir det ikke. Til det var Sheffield United, nummer 15 i the Championship, for sterke.

Hjemme på Bramall Lane vant de rødkledte 2-1 etter tidlige scoringer av Luton Shelton og Jonathan Stead. Spesielt det første målet vil ble husket lenge, og Manchester City-supporterne vil nok vurdere effektbruken i fremtidige City-kamper:

Ball mistet ballen
Hele sekstenmeteren var full av blå og hvite ballonger, noe som kan ha gjort det vanskelig for Michael Ball å se lærkula da Lee Martin la inn. Ball bommet i alle fall grovt på ballen, og så mest ut som en miniputtspiller da foten nærmet seg hårfestet, samtidig som Luton Shelton enkelt trillet inn ledermålet bak ryggen på den frustrerte City-spilleren.

- Jeg har aldri sett et slik mål før, sa Sven-Göran Eriksson etter kampen, men ville likevel ikke legge skylden for tapet på ballongene.

- Vi kan ikke skylde på ballongene, vi burde har klart oss bedre enn dette, mente City-manageren.

Klikk på bildet for å forstørre.

Manchester City ante håp da Daniel Sturridge reduserte til 2-1 tidlig i andreomgangen, men til tross for et visst City-press og et vanvittig tempo kom City ikke nærmere enn en Nedum Onuoha-heading like utenfor. I stedet var det Sheffield United som hadde de største sjansene mot slutten av kampen.

Morsommere ble det ikke for de blåkledte da de kom i garderoben etter kampen. Mange av City-spillerne skal ha fått penger stjålet fra lommebøkene sine, sier klubbens talsmann Paul Tyrrell til SkySports.

- Tyveriet består seg av penger tatt ut av lommebøker, og ikke selve lommebeøkene, i Citys garderobe.

- Det dreier seg om mellom £1500 og £2000 (drøyt 20.000 norske kroner, red. anm.), sier Tyrrell.

South Yorkshire Police undersøker saken i samarbeid med de to klubbene.

Kun seks Premier League-lag igjen
Dermed har the Blades slått ut to Premier League-motstandere på sin vei til cupens femte runde, og har all mulig grunn til å glede seg til trekningen mandag klokken 14.30 norsk tid. Utrolig nok er det nå bare seks lag igjen fra toppdivisjonen: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Middlesbrough og Portsmouth. De øvrige ti lagene er Coventry City, Huddersfield Town, Bristol Rovers, Barnsley, Southampton, Preston, Wolves, West Bromwich Albion, Sheffield United og Cardiff.

Les flere sportsnyheter her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.