RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Våknet med Andresen

Sist oppdatert:
COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): Med Martin Andresen som styrmann på skuta var Brann der de skulle være igjen. Brann var det beste laget og vant fortjent over et tafatt Aalesund lag.

AALESUND - BRANN 1-3: Midtbanegeneralen var tilbake til sitt gamle jeg, og styrte laget med pasninger og beskjeder slik alle Brannfans har håpet på siden han signerte for laget.

Vi fulgte kampen direkte her

-Jeg kjente ingenting til skaden i beinet idag, sa Andresen mens han klipte opp en bandasje som dekket hele ankelen.

Er det ankelen som har vært problemet?

-Nei, det er i grunn hele beinet. Men i dag var jeg helt fin. Kroppen kjennes lett og fin, og nå er det bare match-trening som skal til før jeg er fullt tilbake. Treningsgrunnlaget er ikke det beste, men det er godt å være med igjen og jeg føler jeg bidrar med det jeg kan.

God bane
Også banen var Martin Andresen fornøyd med.

-Det er som å spille på naturgress, sa han til TV 2 Nettavisen.

Trener Mons Ivar Mjelde var enig med midtbanespilleren sin.

-En fantastisk bane. Jeg har aldri sett en så fin kunstgressbane i hele mitt liv.

-Det er godt å få laget til å fungere sammen igjen. Vi er bedre enn Aalesund i det meste av kampen. Og vi skårer mål igjen, la Mjelde til.

Venter med å telle opp
-Vi ser ikke på tabellen ennå. Vi venter med å telle opp til høsten. Men dette er tre poeng ingen kan ta fra oss. 2-0 målet var av den heldige sorten, men følte vi hadde kontroll hele veien. Soma presset dos Santos til et selvmål, og da var mye avgjort.Vi ble sliten på slutten, og Aalesund fikk litt trykk på oss. Da er det deilig å kontre inn et mål helt på tampen.

-Vi beveger oss godt i dag, og er klart det beste laget, sa en fornøyd Branntrener etter kampen.

Normark enig
- Brann var ganske enkelt et bedre lag enn oss i dag. Etter en god åpning av oss, ble det mørkt etter at de skårte. De presset oss bakover og vi klarer ikke å skape stort før siste kvarteret. Da målet vårt kommer satser vi alt framover. Det kunne gått, men i stedet var det Brann som utnyttet vårt offensive spill med et kontringsmål på slutten, sa Normark til TV 2 Nettavisen.

Det eneste hjemmepublikumet fikk å juble for var da Erlend Holm sendte en stikker til Lasse Olsen, og han skjøt elegant i keepers lengste hjørne.

Nå ser vi fremover. Vi liker oss på Ullevaal, og Vålerenga kan vi klare å ta poeng mot. Vi klarte det mot Rosenborg, og kan like gjerne gjøre det igjen mot "Enga".

Paolo dos Santos minnet om at Aalesund ligger bedre an nå enn på samme tid for to år siden. Da kom første seieren på 16.mai. -Men vi bør ha poeng denne uken la midtbaneeleganten til. Og da må det bli enten mot VIF eller mot Tromsø på søndag.

Gode spisser
Brann hadde full kontroll på det meste av kampen. Tekniske spillere storkoste seg på den slette kuntsgressmatten, og de lot ballen gjøre jobben. Begge Branns spisser var villige på gjennombrudd. Robbie Winters gikk hele tiden på løp, og Sæternes holdt på ballen og slo stikkere hele tiden. Aalesunds midtstopperpar fikk aldri tak på store Sæternes.

Og både Winters og Sæternes kom på skåringslisten. Den største forskjellen på lagene var tempo og passningssikkerheten. Brannspillerne var ganske enkelt best i dag og vann fortjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere