RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valencia brøt Real Madrids monsterrekke

MÅLSCORERE: Både Nicolas Otamendi og Cristiano Ronaldo scoret i kampen mellom Valencia og Real Madrid.
MÅLSCORERE: Både Nicolas Otamendi og Cristiano Ronaldo scoret i kampen mellom Valencia og Real Madrid. Foto: Alberto Saiz (Ap)
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo og Real Madrid hadde vunnet 22 kamper på rad før de møtte Valencia.

VALENCIA - REAL MADRID 2-1:

Real Madrid avsluttet 2014 med 22 seirer på rad, alle offisielle kamper inkludert. I sentrum av det hele, har Cristiano Ronaldo herjet mer enn noen gang før.

Allerede i den første kampen i 2015 stoppet seiersrekken for Real Madrid. Det å spille borte mot Valencia er aldri en ankel oppgave. Valencia hadde kun ett tap på hjemmebane denne sesongen, før Real Madrid inntok Estadio de Mestalla søndag.

Og søndag slo Valencias hjemmeform til igjen. Med en råsterk 2-1-seier mot La Liga-lederen, kunne hjemmefansen til slutt puste lettet ut. Real Madrids monsterrekke stoppet på 22 seirer på rad.

Straffemål
Etter 13 minutter av kampen handset Alvaro Negredo i eget felt. Dermed blåste dommeren straffespark for Real Madrid. Frem for å ta straffesparket gikk Cristiano Ronaldo. Portugiseren var sikker som banken, og bortelaget tok ledelsen med 1-0.

Både Karim Benzema for Real Madrid og Paco Alcacer for Valencia hadde sjanser til å score i løpet av den første omgangen, men ingen av de omsatte sjansene til mål.

Like før pause fikk Valencia en kjempesjanse, men avslutningen fra André Gomes gikk i stolpen, og Iker Casillas plukket opp returen. Dermed gikk lagene i garderoben med ledelse til bortelaget.

Slo tilbake
Bare fem minutter ut i den andre omgangen kom likevel utligningen som hele Mestalla håpet på. José Luis Gaya, som tidligere i kampen hadde pådratt seg sitt femte gule kort for sesongen for å løpe for tidlig inn på banen ved innbytte, fant Antonio Barragán. 

Barragán skøyt fra hjørnet av sekstenmeteren, via Pepé og i bue over Casillas i Real Madrid-målet. Dermed var lagene like langt i Valencia.

Og ikke nok med det. For Valencia hadde mer på lager. Etter 65 minutter dukket Nicolas Otamendi opp i Real Madrid-feltet. Argentineren knuste Sergio Ramos i lufta, og stanget hjemmelaget i føringen. Scoringen var Otamendis andre i Valencia-drakt.

Fem minutter før slutt var Isco farlig frempå med en heading, men Diego Alves i Valencia-buret vartet opp med en kjemperedning. Spania-ekspert Petter Veland gikk på twitter så langt som å kalle det årets redning, allerede fire dager ut i det nye året.


Det ble ikke flere mål i Valencia, og hjemmelaget kunne juble for tre viktige poeng. Real Madrid klarte med det ikke å sikre sin 23. seier på rad, og gikk på sitt første tap siden 13. september. 


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere