*Nettavisen* Sport.

Valencia fortsatt i storform

MÅL: Paco Alcacer feirer sin scoring. Foto: Jose Jordan (Afp)

Valencia er det store formlaget i den spanske eliteserien for øyeblikket.

Valencia er det store formlaget i den spanske eliteserien for øyeblikket. Fredag ble det 2-0-seier hjemme mot Deportivo La Coruna.

Valencia tok seg med det forbi Atlético Madrid og opp på 3.-plass før resten av rundens kamper spilles lørdag og søndag. Klubben har kun tapt to poeng på de siste seks kampene og Deportivo klarte ikke å ta med seg poeng hjem fra Valencia.

Gjestene holdt lenge stand mot Valencia, men etter 61 minutter ble Pablo Piatti dratt ned i straffefeltet og vertene fikk straffespark. Kaptein Dani Parejo var sikker fra krittmerket og sendte hjemmelaget i føringen.

Innbytter Paco Alcacer fastsatte sluttresultatet til 2-0 etter 72 minutter. Det gjorde han med sin første berøring på ballen.

- Deportivo har et bra lag på tross av deres posisjon i lagene. Vi spilt en ganske komplett kamp og klarte å gjøre den mest viktige tingen som er å få de tre poengene, sa Alcacer etter kampen.

Valencia har med en kamp mer spilt 57 poeng. Det er fem poeng bak serieleder Barcelona og fire bak toer Real Madrid. Atlético Madrid på 4.-plass står med 55 poeng og må vinne mot Espanyol lørdag skal de gå forbi Valencia igjen.

Deportivo ligger på 16.-plass og kan havne under nedrykksstreken hvis resultatene går imot dem i helga. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.