Valencia nærmer seg Real

To mål av Francisco Rufete sørget for at Valencia kom seg et skritt nærmere Real Madrid i toppen av den spanske eliteserien.

15.03.04 07:23

Valencia slo bunnlaget Celta Vigo 2-0 søndag og er nå fire poeng bak ledende Real Madrid. Francisco Rufete ordnet det første målet seks minutter før pause med et fantastisk volleyskudd og doblet ledelsen tre minutter på overtid.

- Vi fikk en ganske tøff kamp i kveld, men vi gjorde vårt beste og fortjente helt klart å vinne, sa Rufete etter kampen.

Barcelona går for en plass i mesterligaen neste sesong og rykket søndag opp til den viktigste 3. plassen etter 2-0-seier over Murcia. Det var Javier Saviola og Ronaldinho som scoret målene til Barcelona.

Før alle kampene i den spanske toppdivisjonen søndag ble det holdt ett minutt stillhet til minne for ofrene etter terroranslagene i Madrid. Barcelona-spillerne entret også banen iført hvite t-skjorter med påskriften, "Nei til terrorisme, ja til fred". I tillegg hadde alle spillerne i den spanske eliteserien svarte sørgebånd under kampene.

- Det er vanskelig å tenke på en fotballkamp under slike omstendigheter, sa Barcelona-trener Frank Rijkaard før kampen.

Barcelona er fem poeng bak Valencia og ni poeng bak Real Madrid. Det er Deportivo La Coruna som ligger på 4. plass etter 4-2-tap mot Real Mallorca søndag.

(NTB-AFP)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag