*Nettavisen* Sport.

Valencia slo Valencia

Foto: Matthias Schrader (AP/Scanpix)

Nyinnkjøpte Antonio Valencia ordnet Manchester United-seier omtrent på egenhånd.

06.08.09 12:06

Manchester United slo det spanske Primiera Divisjon-laget Valencia 2-0 i en treningskamp onsdag kveld.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Wayne Rooney scoret Uniteds første mål etter 52 minutt, før 19-åringen Tom Cleverley fastsatte sluttresultatet til 2-0 da kampen var gått inn i det 73. spilleminutt.

Valencia imponerte
Nyinnkjøpte Antonio Valencia var innblandet i begge målene og imponerte stort i vingrollen.

Manager Alex Ferguson var etter kampen full av lovord om spilleren Valencia. Han bedyret også at han var veldig fornøyd med innsatsen og mente at Valencia absolutt har vist seg frem på en god måte.

Michael Owen hadde muligheten til å komme på scoringslisten i sin første kamp på Old Trafford, men sløste med sjansene, blant annet en stor en i 1. omgang. Owen imponerte likevel med gode bevegelser og godt samarbeid med Rooney.

Dette var også første gang de spilte sammen i en kamp, og det tok i underkant av 20 minutter før samarbeidet satt som støpt.

Overraskende innbytter
Både Rooney og Owen ble byttet ut til fordel for det som kan bli Uniteds superinnbyttere i kommende sesong, Kiko Macheda og nykommeren Tom Cleverley, som overaskende fikk sjansen i dagens kamp.

- Jeg ble fortalt forrige uke at jeg skulle trene med førstelaget denne uken, og så ble jeg satt inn på laget. Det skjedde ganske fort, fortalte Tom Cleverley til MUTV etter kampen.

Cleverley skulle egentlig leies ut denne sesongen, og til tross for interesse fra flere klubber ser det ut til at han blir i klubben for å forsøke å spille seg inn i laget. Han har uansett imponert Ferguson.

United fikk i denne kampen kjørt seg litt, etter å ha valset over det meste av motstand de har møtt så langt i sesongoppkjøringen. Men den første formtesten til den nye sesongen, får de først i søndagens Community Shield-kamp mot Chelsea.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.