RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valencia sparket nok en trener

SPARKET: Juan Antonio Pizzi fikk bare et halvt år som Valencia-trener.
SPARKET: Juan Antonio Pizzi fikk bare et halvt år som Valencia-trener. Foto: Jose Jordan (Afp)
Juan Antonio Pizzi fikk bare en halv sesong i rollen.

Juan Antonio Pizzi fikk som sine forgjengere kun en halv sesong i sjefsstolen i La Liga-klubben Valencia. Trolig erstattes han av den tidligere Porto-keeperen Nuno.

Forrige sesong nådde den tradisjonsrike klubben semifinalen i europaligaen, men ble kun nummer åtte i den spanske serien. Pizzi var hentet inn som redningsmann etter sparkede Miroslav Djukic, men maktet ikke å gjør det særlig bedre enn serberen.

Valencia har slitt betydelig økonomisk de siste årene, men er nå i ferd med å bli kjøpt opp av den steinrike forretningsmannen Peter Lim fra Singapore.

Kanskje var ett av hans krav et trenerskifte. Onsdag kom i alle fall beskjeden om at Pizzi er sparket, drøyt seks måneder etter at han ble ansatt i klubben.

Også Dukic var Valencia-trener i kun et halvår etter lagets dårlige sesongstart. Samme varighet hadde forgjengerne Ernesto Valverde og Mauricio Pellegrino i jobben.

Spørsmålet er nå hvem som vil overta klubben som kun har vunnet én cuptittel de siste ti årene. Ifølge spanske medier er den pensjonerte keeperen Nuno favoritt til jobben. Han førte Rio Ave til finaler både i cupen og ligacupen i Portugal sist sesong. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere