RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga - Djurgården kan bli avlyst

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Royal League-kampen mellom Vålerenga og Djurgården førstkommende torsdag kan bli avlyst. Først tirsdag blir det klart om Vallhall godkjennes som arena.

Norges Fotballforbundet har stengt Ullevaal stadion for vinteren, og dermed tvinges Vålerenga innendørs.

Mandag behandlet NFF Vålerengas forespørsel om å bruke Vallhall. Tirsdag skal turneringskomiteen i Royal League møtes for å avgjøre hva som skjer.

Kan bli avlyst
- Vi møtes tirsdag og da blir en avgjørelse tatt. Sier forbundet at Vallhall ikke kan benyttes kan hele kampen bli avlyst, sier daglig leder i komiteen Boye Skistad til NTB.

Det står i reglementet at en reservearena skal tilfredsstille kravene til spill i øverste nasjonal serie (Tippeligaen). Foreløpig er det uklart om Vallhall tilfredsstiller kravene. En avgjørelse blir fattet først tirsdag.

- Det er heller ikke aktuelt å snu kampen. Så vidt jeg vet har ikke Djurgården undervarme på sin bane og det er jo vinter i Stockholm også, sier Skistad.

Tror kampen spilles
I Vålerenga tror arrangementsjef arrangementssjef Lars Stensby at kampen kan spilles i Vallhall.

- Vallhall er godkjent av UEFA, og vi føler oss komfortable med å arrangere kamper i hallen. Vi har forberedt oss på å bruke Vallhall hvis Ullevaal skulle bli stengt, sier VIFs arrangementssjef Lars Stensby på Vålerengas nettsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere