*Nettavisen* Sport.

Vålerenga gikk på en smell

Foto: Morten Holm (Scanpix)

Vålerenga tapte 2-4 mot det svenske 1. divisjonslaget Gefle fredag ettermiddag. Dermed fikk Kjetil Rekdal noe å tenke på, drøye to uker før seriestart.

26.03.04 16:30

Vålerenga har slitt etter den gode innsatsen mot Newcastle i UEFA-cupen første uken i mars. Siden den gang har klubben tapt 0-3 og 0-2 mot henholdsvis Brøndby og Tromsø, før det ble 0-0 mot dumpekandidat Fredrikstad på La Manga tirsdag.

- Vi har hatt en formtopp i kampene mot Newcastle, men etter dette har vi bare spilt dårlige og dårlige, sier en letter bekymret Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

I dag ble svenske Gefle for sterke for VIF. 1. divisjonslaget tok ledelsen fire minutter før pause, før de doblet kvarteret etter sidebytte.

- Vi hadde ikke med våre beste spillere, og av den grunn fikk vi ikke gjennomført kampen skikkelig. Det er likevel ikke bra nok å slippe inn fire mål, sier Kjetil Rekdal, som selv ikke var tilstede på kampen. Lars Bohinen ledet Vålerenga i sjefens fravær.

Per Egil Swift utlignet for Oslo-laget bare tre minutter etter, før inbytter Ardian Gashi utlignet 20 minutter før slutt. To kjappe Gefle-scoringer i løpet av kort tid gjorde imidlertid dagen mørk for Rekdal & co.

Onsdag skal Vålerenga forsøke å rette opp inntrykket i treningskampen mot Sandefjord, før erkerivalen Lillestrøm venter i generalprøven søndag 4. april.

- Vi har mye å jobbe med før seriestart. Vi har to uker på oss, og to treningskamper igjen. Med våre beste spillere, og den siste finpussen på trening, tror jeg vi snart er der vi skal være. Jeg vil imidlertid ikke spå hvor vi ender ved sesongslutt. Tippeligaen blir jevn i år, men med de rette marginene, og om vi får flyt i spillet, kan vi kjempe om E-cuplass. Om dette ikke skjer, kan vi fort ende nedover på tabellen, sier Kjetil Rekdal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag