RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga må trolig innendørs

Sist oppdatert:
Ullevaal stadion skrur av undervarmen og stenger banen for vinteren. Dermed har Vålerenga et problem før neste ukes Royal League-kamp. I Bergen og Tromsø er situasjonen lysere.

- Undervarmen er slått av, og det blir ingen kamp der før i mars. Ullevaal er ikke bygget for vinteridrett, sier driftsleder Kjell Borgersen til Dagsavisen.

Dermed må Vålerenga trolig spille torsdagens Royal League-oppgjør mot Djurgården innendørs i Vallhall.

- Det er ikke 100 prosent sikkert ennå. Vi skal ha et møte seinere i dag, og da blir kampsted endelig bestemt, sier VIF-direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

- Det kom ikke som en overraskelse på oss at Ullevaal kan bli stengt, og vi har jo en flott arena i Vallhall, understreker han.

Også Brann og Tromsø har hjemmekamp i Royal League førstkommende torsdag. Disse kamper går etter alle solemerker utendørs.

- Gressmatten er grønn og fin etter snøværet forrige uke. Vi begynner å behandle gresset om kort tid. Den endelige avgjørelsen om kampsted blir tatt på tirsdag, men slik det ser ut nå blir kampen mot Malmö spilt på Brann Stadion, sier daglig leder Bjørn Dahl til TV 2 Nettavisen.

Tromsø spilte hjemmekamp mot IFK Göteborg i bitende kulde forrige onsdag. Nå er det mildere i Ishavsbyen, men snøen laver fortsatt ned i enorme mengder - uten at det er et problem.

- Det er jo snørekord i Tromsø, men det er ikke noe problem. Kampen mot København spilles på Alfheim, lover Tromsø-trener Otto Ulseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere