RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga neste for Mame

Sist oppdatert:
Vålerenga møter Mame Mbar Diouf og Molde i dag.

Diskutér JET her

Etter tre strake seiere i gruppespillet spiller Vålerenga kvartfinale i Junior Elite-turneringa (JET) i ettermiddag. Motstander Molde med Manchester United-klare Mame Biram Dioufs (21) lillebror Mame Mbar Diouf (18) på laget. Yngstemann Diouf har scoret to mål hittil i turneringen, ett mindre enn Vålerengas toppscorer Anders Lie.

- Alle åtte lagene som har gått videre til kvartfinalen er gode, så uansett hvem vi hadde blitt satt opp mot hadde det blitt en tøff batalje. Molde har vært gode i årets turnering. De har tatt syv poeng i en tøff pulje og gått seirende ut av jevne kamper, sier Vålerenga-trener Andreas Holter før ettermiddagens kamp.

- De slo svenske GAIS og et robust Tromsø-lag, i tillegg sier rapportene at de var best mot Lyn selv om de ikke vant.

Men selv om motstanden er tøff tror VIF-treneren på seier i ettermiddag.

- Vi har et mål om å gå lenger enn kvartfinalen så vi satser selvfølgelig alt på seier i dag.

- Vi har stor respekt for de andre lagene, men vi vet også at vi er en fryktet motstander. Jeg tror ikke de som har sett oss i denne turneringen ønsket å trekke oss i sluttspillet. Vi har gjennomført tre gode kamper både spillemessig og taktisk og føler at vi er i rute før sluttspillet.

Torsdag fikk VIF-juniorene en velfortjent hviledag.

- Det var godt med en rolig dag der vi fikk slikka sårene og ladet batteriene. Noen brukte dagen i bassenget og de som ikke har spilt så mye gjennomførte en lett treningsøk på ettermiddagen.

Les alt om JET her.

Vålerenga – Molde. Fredag 17. juli klokka 16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere