*Nettavisen* Sport.

Vålerenga neste for Mame

Vålerenga møter Mame Mbar Diouf og Molde i dag.

17.07.09 11:35

Diskutér JET her

Etter tre strake seiere i gruppespillet spiller Vålerenga kvartfinale i Junior Elite-turneringa (JET) i ettermiddag. Motstander Molde med Manchester United-klare Mame Biram Dioufs (21) lillebror Mame Mbar Diouf (18) på laget. Yngstemann Diouf har scoret to mål hittil i turneringen, ett mindre enn Vålerengas toppscorer Anders Lie.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Alle åtte lagene som har gått videre til kvartfinalen er gode, så uansett hvem vi hadde blitt satt opp mot hadde det blitt en tøff batalje. Molde har vært gode i årets turnering. De har tatt syv poeng i en tøff pulje og gått seirende ut av jevne kamper, sier Vålerenga-trener Andreas Holter før ettermiddagens kamp.

- De slo svenske GAIS og et robust Tromsø-lag, i tillegg sier rapportene at de var best mot Lyn selv om de ikke vant.

Men selv om motstanden er tøff tror VIF-treneren på seier i ettermiddag.

- Vi har et mål om å gå lenger enn kvartfinalen så vi satser selvfølgelig alt på seier i dag.

- Vi har stor respekt for de andre lagene, men vi vet også at vi er en fryktet motstander. Jeg tror ikke de som har sett oss i denne turneringen ønsket å trekke oss i sluttspillet. Vi har gjennomført tre gode kamper både spillemessig og taktisk og føler at vi er i rute før sluttspillet.

Torsdag fikk VIF-juniorene en velfortjent hviledag.

- Det var godt med en rolig dag der vi fikk slikka sårene og ladet batteriene. Noen brukte dagen i bassenget og de som ikke har spilt så mye gjennomførte en lett treningsøk på ettermiddagen.

Les alt om JET her.

Vålerenga – Molde. Fredag 17. juli klokka 16.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.