RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VANT: Vålerengas Kjetil Wæhler fastsatte sluttresultatet til 2-0 like før pause.
VANT: Vålerengas Kjetil Wæhler fastsatte sluttresultatet til 2-0 like før pause. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Vålerenga opp i ryggen på RBK

Sist oppdatert:
Vant komfortabelt på Ullevaal Stadion.

VÅLERENGA - SANDEFJORD 2-0:

Det tok ikke mer enn tolv minutter før Elias Már Ómarsson dunket inn kampens første mål for Vålerenga.

Hjemmelaget fortsatte å styre kampen før hvilen, og innen sidebytte sørget Kjætil Wæhler for at det sto 2-0 til de blåkledde. På et hjørnespark fra Christian Grindheim dro 39-åringen seg fri inne i feltet og stanget ballen i nettmaskene.

Sandefjord hadde også sine sjanser, men bortelagets angrepsspillere maktet ikke å lure ballen forbi Vålerengas sisteskanse.

Otto Fredrikson i Vålerenga-buret var imidlertid på bærtur en snau halvtime ut i den første omgangen. For da målvakten gikk ut for å avskjære en langpassning mot Sandefjords Kjell Rune Sellin feilberegnet han grovt. Sisteskansen tok ballen med hendene utenfor 16-meteren, noe som endte med gult kort til finnen.

I den andre omgangen kastet Lars Bohinen innpå det han hadde av offensive spillere, men de klarte ikke å få hull på byllen.

Heller ikke Vålerenga satte inn flere scoringer etter hvilen, dermed endte det med en komfortabel 2-0-seier for Oslo-laget. Seieren førte Kjetil Rekdals menn opp på en annenplass på tabellen, tre poeng bak Rosenborg som møter Odd på Lerkendal søndag.

- Det er en deilig følelse. Det er alltid deilig å score. Det er godt med tre poeng, sier Elias Már Ómarsson til C MORE.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere