Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga pepet av banen

Fansen viste sin tydelige misnøye etter fadesen mot Sogndal.

VÅLERENGA - SOGNDAL 1-1: Det har vært en gjenganger denne sesongen: Vålerenga sliter med å skape målsjanser.

Dermed blir det også få scoringer. 17 kamper har gitt Vålerenga 20 mål. Det er under halvparten av Lillestrøm, det mestscorende laget i Tippeligaen med 42 på 19 kamper.

Pepet av banen
Søndag fikk faktisk Vålerenga mål etter bare 24 sekunder. Fansen hadde selvfølgelig et håp om at Veigar Páll Gunnarssons inntreden i laget skulle få sjanseproduksjonen til å løsne. Det var imidlertid Mohammed Fellah som scoret, med et skudd fra 17 meter.

Ørjan Hopen sørget for 1-1 da han snappet ballen fra en ufokusert Kristofer Hæstad inne på Vålerengas halvdel og scoret med et langskudd.

Vålerenga-fansen begynte å pipe på sitt eget lag. Både etter Sogndals utligning og da dommeren blåste for full tid.

- Vi gir dem en gavepakke av en scoring. Når vi først klarer å score mot dem, et lag som parkerer bussen foran eget mål og forsvarer seg godt og jobber knallhardt, er det selvfølgelig helt forferdelig, sier Martin Andresen til TV 2 Sporten.

Nærmer seg bunnstriden
- Det var en frustrerende kamp. Vi vet at Sogndal er et gjerrig lag, det er det fjerde gjerrigste laget i Tippeligaen, men vi vet også at de ikke skaper all verden. Denne kampen skulle vært 1-0 til oss, la han til.

Seks fattige seirer på 17 kamper er mager uttelling for fjorårets sølvvinner. Vålerenga har 22 poeng etter 17 kamper. Det holder til 12.-plass blant Tippeligaens 16 lag. Sogndal befinner seg på 14.-plass med 17 poeng på 18 kamper.

Martin Andresen har forståelse for at supporterne er misfornøyde med tilstandene i Vålerenga.

- Når vi spiller uavgjort mot Sogndal på hjemmebane, får du piping, konstaterer Vålerenga-treneren.

Sogndal nærmest seieren
Det kunne faktisk endt enda verre for Vålerenga. På overtid fikk Sogndal en kjempesjanse til å ta seieren, men Ole Jørgen Halvorsen klarte ikke å utnytte den.

- Det er greit å ta med seg et poeng herfra. Vi ligger bakpå og satser på kontringer. Vi forsvarer oss godt. De skaper ikke all verden, sier Ørjan Hopen til TV 2 Sporten.

HTML EMBED
Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget