RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Vålerenga pepet av banen

Fansen viste sin tydelige misnøye etter fadesen mot Sogndal.

VÅLERENGA - SOGNDAL 1-1: Det har vært en gjenganger denne sesongen: Vålerenga sliter med å skape målsjanser.

Dermed blir det også få scoringer. 17 kamper har gitt Vålerenga 20 mål. Det er under halvparten av Lillestrøm, det mestscorende laget i Tippeligaen med 42 på 19 kamper.

Pepet av banen
Søndag fikk faktisk Vålerenga mål etter bare 24 sekunder. Fansen hadde selvfølgelig et håp om at Veigar Páll Gunnarssons inntreden i laget skulle få sjanseproduksjonen til å løsne. Det var imidlertid Mohammed Fellah som scoret, med et skudd fra 17 meter.

Ørjan Hopen sørget for 1-1 da han snappet ballen fra en ufokusert Kristofer Hæstad inne på Vålerengas halvdel og scoret med et langskudd.

Vålerenga-fansen begynte å pipe på sitt eget lag. Både etter Sogndals utligning og da dommeren blåste for full tid.

- Vi gir dem en gavepakke av en scoring. Når vi først klarer å score mot dem, et lag som parkerer bussen foran eget mål og forsvarer seg godt og jobber knallhardt, er det selvfølgelig helt forferdelig, sier Martin Andresen til TV 2 Sporten.

Nærmer seg bunnstriden
- Det var en frustrerende kamp. Vi vet at Sogndal er et gjerrig lag, det er det fjerde gjerrigste laget i Tippeligaen, men vi vet også at de ikke skaper all verden. Denne kampen skulle vært 1-0 til oss, la han til.

Seks fattige seirer på 17 kamper er mager uttelling for fjorårets sølvvinner. Vålerenga har 22 poeng etter 17 kamper. Det holder til 12.-plass blant Tippeligaens 16 lag. Sogndal befinner seg på 14.-plass med 17 poeng på 18 kamper.

Martin Andresen har forståelse for at supporterne er misfornøyde med tilstandene i Vålerenga.

- Når vi spiller uavgjort mot Sogndal på hjemmebane, får du piping, konstaterer Vålerenga-treneren.

Sogndal nærmest seieren
Det kunne faktisk endt enda verre for Vålerenga. På overtid fikk Sogndal en kjempesjanse til å ta seieren, men Ole Jørgen Halvorsen klarte ikke å utnytte den.

- Det er greit å ta med seg et poeng herfra. Vi ligger bakpå og satser på kontringer. Vi forsvarer oss godt. De skaper ikke all verden, sier Ørjan Hopen til TV 2 Sporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere