RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerenga varsler sterke reaksjoner

Foto: Scanpix/Cornelius Poppe
Sist oppdatert:
Tribunebråket på Ullevaal får konsekvenser.

Vålerenga varsler sterke reaksjoner etter at det ble fyrt opp flere bluss og knallskudd på tribunen under tippeligakampen mellom Vålerenga og Lillestrøm søndag.

Både Kanarifansen og Klanen brøt NFFs regelverk da det ble avfyrt både knallskudd og bluss på tribunen.

- Vålerenga som klubb kommer nå til å legge ned mye tid, arbeid og ressurser i samarbeid med Lillestrøm for å finne de involverte og det vil komme sterke reaksjoner i etterkant. Vi tar overhodet ikke lett på de grove overtrampene som har skjedd, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no

Breen sier han synes det er trist at familier som var til stede opplevde stemningen på Ullevaal som ubehagelig og utrygg.

- Vi har etter kampen fått mange tilbakemeldinger fra tilskuere som opplevde hendelsene både i Bendit-svingen hvor Vålerenga-supporterne var samlet, og i VG-svingen hvor LSK-supporterne var samlet, som ubehagelig og mange følte seg utrygge på Ullevaal stadion i går.

- Slik ønsker vi ikke å ha det og på vegne av Vålerenga Fotball ønsker jeg å beklage det inntrufne til alle som følte det slik, sier Breen.

Vålerenga og Klanen hadde gått sammen om en søknad for ti bluss til innmarsjen. Dette skulle skje under ordnede former, med vakter og utplasserte bøtter slik at det skulle være trygt for de tilskuerne som stod i nærheten.

Vålerenga valgte å støtte initiativet.

Dessverre ble det brukt langt flere bluss enn man hadde tillatelse til, og det ble også blusset underveis i kampen.

Les mer om tribunebråket på Ullevaal her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere