RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vålerengas nye trener blir ikke presentert i dag

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix
Sist oppdatert:
Men kun formaliteter gjenstår før ny mann er på plass.

Det ble mandag meldt at Kjetil Rekdal kom til å ta over den ledige trenerjobben i Vålerenga, ifølge Dagbladets Morten Pedersen.

I en sms til samme avis, melder styreleder Åge Petter Christiansen at Vålerenga likevel ikke rekker å presentere sin nye trener i løpet av mandagen.

Han forteller at avgjørelsen står mellom Jan Jönsson og Kjetil Rekdal.

Oslo-klubben har siden i sommer vært på trenerjakt, etter at Martin Andresen ga seg som Vålerenga-manager.

Ifølge flere norske medier har klubben allerede tilbudt Per Mathias Høgmo og Ståle Solbakken jobben, men begge har takket nei.

Søndag avslørte VG at tidligere Rosenborg-trener Jan Jönsson var i samtaler med Oslo-klubben om den ledige stillingen, men nå skal altså valget ha falt på Rekdal ifølge Dagbladet-kommentatoren.

Seriegull i 2005
Rekdal, som fikk sparken av Ålesund i høst, tok seriegull med Vålerenga i 2005, men forlot klubben sesongen etter fordi han ifølge ham selv «ikke orket å reise Norge rundt å bli pissa på».

Pedersen skriver at det er hovedaksjonær i Vålerenga Invest Fotball AS, Tor Olav Trøim, som har et sterkt ønske om å ansette Rekdal som ny trener, og at han vil få sitt ønske oppfylt i løpet av mandagen.

Nå er dette altså forskjøvet til tirsdag.

Ny avtale til Berre
Mandag ble det klart at Morten Berre fortsetter som Vålerenga-spiller.

Klubben bekrefter at 37-åringen har signert en ny ettårskontrakt med VIF.

- Jeg har opplevd veldig mye moro i Vålerenga de siste ti årene, og jeg er veldig motivert for en ny sesong i Vålerenga-drakten, sier Berre.

Berre kan dermed komme til å oppleve og spille under Kjetil Rekdal for andre gang i sin karriere. 37-åringen var også med på Rekdals gullag i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere