Gå til sidens hovedinnhold

Valgte Arsenal på grunn av Wenger

Hvis det hadde vært penger som avgjorde, hadde Vassiriki Abou Diaby (19) havnet i Chelsea, men det var andre hensyn som veide tyngre for unggutten.

Chelsea og Arsenal har kjempet hardt om underskriftene til to av Europas største fotballtalenter, Vassiriki Abou Diaby og Theo Walcott (16). Nå ser det ut som om The Gunners trekker det lengste strået om begge. Noe som vil ergre José Mourinho kraftig.

Wenger viktig
Diaby valgte Arsenals tilbud selv om det ikke var like lukrativt som Chelseas.

- Chelsea var i kontakt med meg før jeg bestemte meg, men det at Arsenal har en fransk manager i Arsene Wenger betyr mye for meg. Tanken på at det er flere franske spillere her var også mye mer tiltalende, sier han til The Sun.

Nå tyder alt på at Southampton går glipp av tre millioner pund fordi Walcott velger på samme måte som Diaby.

Han frykter å ende opp som stallfyll på Stamford Bridge på lik linje med tidligere landslagsspillere som Shaun Wright-Phillips, Glen Johnson, Wayne Bridge og Scott Parker.

Kunne fått Walcott billig
Alle landslagsspillere da de kom til Chelsea, men uten tillit på førstelaget, har veien inn i Sven-Göran Erikssons VM-tropp blitt veldig lang. Bridge har gått på utlån til Fulham for å få spilletid, mens Parker som kjent forsvant til Newcastle i sommer.

Walcott skriver trolig under for Arsenal i løpet av fredag og overgangssummen blir 12 millioner pund. Tre millioner mindre enn det Chelsea er villig til å betale.

Dersom Arsenal hadde vært villig til å vente til Walcott fyller 17 år i mars, kunne de fått ham mye billigere. Men Wenger ønsker å teste supertalentet i Premier League allerede denne sesongen.

Reklame

Husker du disse to idiotene?