RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Valgte Blackburn foran Hareide

Foto: KARIM JAAFAR (Afp)
Sist oppdatert:
Blir lagkamerat med tvillingbroren i Premier League.

Ifølge svenske Aftonbladet skal den svenske fotballspilleren Marcus Olsson ha skrevet under for Premier League-klubben Blackburn.

Dermed blir han lagkamerat med blant andre tvillingbroren Martin og norske Morten Gamst Pedersen.

Olsson, som trives best på kanten, har i vinter blitt sterkt koblet til Viking og skal ha fått et tilbud fra stavangerklubben.

Nå tyder imidlertid det meste på at svensken glipper for Åge Hareide. Olsson skal også ha takket nei til et tilbud fra svenske Djurgården.

Ifølge Aftonbladet skal Olssons kontrakt med Blackburn strekke seg over to og et halvt år. Olsson er Bosman-spiller og kommer dermed vederlagsfritt.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse, sier spillerens agent Hasan Cetinkaya.

- Blackburn har fulgt ham en stund og dette viser at man aldri må gi opp, selv om man er i en klubb som rykker ned fra Allsvenskan, sier agenten.

Marcus Olsson står med én kamp for det svenske U21-landslaget og ble nylig tatt ut i A-troppen for første gang i karrieren.

Han blir omtalt som en typisk kantspiller med god fart, gjennombruddskraft, og et solid venstrebein. Han skal også være flink til å gjenvinne ballen.

Forrige sesong spilte Olsson for den svenske klubben Halmstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere