RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Van Gaal: - Det er ikke jeg som bestemmer

SPENT: Louis van Gaal er spent på hav han får inn av nye spillere i sommer.
SPENT: Louis van Gaal er spent på hav han får inn av nye spillere i sommer. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)
Eller prøver Manchester United-sjefen å lure oss?

Det er få managere i Premier League som har like stort press på seg som Louis van Gaal de neste dagene. De fleste som følger Manchester United tett, er enig om at storklubben har et stort behov for å styrke stallen ytterligere.

United har hentet inn folk som Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo og Angel Di Maria i sommer, men er fortsatt tynt besatt på enkelte plasser.

En midtstopper og en defensiv midtbanemann har lenge blitt etterlyst.

På en pressekonferanse fredag sier imidlertid van Gaal at han ikke har oversikt over hva som vil skje med United på overgangsmarkedet de neste dagene.

Vinduet stenger som kjent ved midnatt mandag.

- Bestemmer ikke
Van Gaal bedyrer at det er direktør Ed Woodward, en mann som har måttet tåle mye kjeft den siste tiden og som har blitt stemplet som udugelig, som har kontroll på spillermarkedet.

Det sier han til Manchester Evening News.

- Jeg vet ikke hva som skjer mellom i dag og mandag, fordi det er ikke jeg som skal velge. Jeg kan selvsagt si min mening om hvilke spillere som skal inn og hvem som skal ut, men det er Ed som styrer det som skjer, sier han.

- Jeg legger meg ikke borti den prosessen. Jeg kommer med mine vurderinger, men det er opp til Ed hvordan han bruker dem, legger han til.

Hvorvidt det van Gaal sier stemmer, eller om det bare er en taktikk for å slippe flere spørsmål fra journalister, kan man saktens spørre seg. Manageren er kjent som en svært bestemt mann, som stort sett alltid får viljen sin.

Di Maria klar
Ifølge Manchester Evening News skal van Gaal også ha sagt at han har stor tro på at det vil skje ting i hans klubb i løpet av vinduets siste dager.

- Jeg hadde en samtale etter lunsj med spillerne og sa at kanskje vil vi ha en annen gruppe etter den helgen, fordi spillere vil gå og andre skal komme.

United spiller borte mot Burnley lørdag 13.45.

P.S. Van Gaal bekrefter at Angel Di Maria er klar for spill til helgen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere