RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Manchester United-manager Louis van Gaal mener han i pressen har gått fra å være konge til å være djevel etter tapet for Swansea i serieåpningen.
Manchester United-manager Louis van Gaal mener han i pressen har gått fra å være konge til å være djevel etter tapet for Swansea i serieåpningen. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Van Gaal: - Har gått fra konge til djevel

Men Manchester United-sjefen hevder han ikke bryr seg.

Manchester United-manager Louis van Gaal mener han i pressen har gått fra å være konge til å være djevel etter tapet for Swansea i serieåpningen.

United imponerte ingen da de tapte åpningskampen med 1-2 for waliserne. Det har også van Gaal merket på kroppen.

– For to uker siden var jeg kongen av Manchester og nå er jeg djevelen. Slik er fotballverdenen, og det er spesielt slik for mediene. Jeg tror Manchester United-supporterne er intelligente. Jeg har sagt at de første tre månedene vil bli vanskelige for spillerne, men også for supporterne, sier den nederlandske manageren.

Forventningene til van Gaal har vært enorme. Laget endte på 7.-plass i fjorårets utgave av Premier League og det er ikke en vane Manchester United-supporterne vil bli vant til. Van Gaal mener at tid er det han trenger for å løfte rødtrøyene.

– Klubben har ansatt meg fordi jeg har en filosofi, ikke fordi jeg skal være hyggelig. Selv om jeg er det også. Jeg ble ikke ansatt for å få sparken. Jeg er ansatt for å bygge et lag. Den prosessen krever tid, sier United-sjefen.

Denne helgen venter Sunderland på bortebane for Manchester United. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere