Van Gaal: - Ja, da drar han vel til Liverpool

HISSIG: Louis van Gaal hisset seg opp over Liverpool-spørsmål.

HISSIG: Louis van Gaal hisset seg opp over Liverpool-spørsmål. Foto: Martin Rickett (PA / NTB scanpix)

Manchester United-manageren hisset seg opp.

Manchester United-manager Louis van Gaal møtte pressen fredag og ett av spørsmålene som dukket opp, var rundt keeperveteran Victor Valdes.

Valdes står uten kontrakt etter at han forlot Barcelona og har slitt med en skade, men har en periode nå trent med Manchester United.

Mange klubber har imidlertid vist interesse for den profilerte keeperen, blant dem Liverpool. I utgangspunktet ble det meldt at Liverpool hadde gitt opp kampen om keeperen, men nå ryktes det at interessen er fornyet.

Simon Mignolet har hatt en svak sesong og de journalistene som følger Liverpool tett, har meldt at en ny burvokter har høy prioritet i januar.

Louis van Gaal likte imidlertid ikke de spørsmålene han fikk om Liverpool-interessen for keeperen, skriver Daily Mail fredag ettermiddag.

- Det er snakk fra media. Ikke fra oss og ikke fra Victor Valdes. Ikke fra noen, bare media. Jeg er ikke her for å informere media. Dere må alle vente, høre etter når ting blir sagt og se hva som skjer, sier United-manageren.

- Ja, okay, da drar ha vel til Liverpool, da. Det er det dere antyder og det er en stor feil å skrive slike ting. Det er ikke noe å skrive om. Han trener her. Jeg skal gi ham en mulighet og så får vi se hva som skjer, fortsetter van Gaal.

Etter det keeperspillet førstekeeper David De Gea har vist de siste kampene, vil uansett veien fram til spill være svært langt for De Geas landsmann.

United-keeperen har høstet mye skryt den siste tiden. I møtet med nettop Liverpool sist helg, stengte han buret helt for gjestenes angrep.

Lørdag møter van Gaal og hans menn Aston Villa på bortebane. United står med seks strake triumfer i ligaen og trenger en ny for å henge seg på Chelsea og Manchester City i toppen av Premier League-tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag