RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Van Gaal: - Mourinho er sjalu

KLAR FOR NY JOBB: Louis van Gaal kan legge Manchester United til den imponerende listen over klubber han har trent, en liste som skal gjøre selv José Mourinho sjalu.
KLAR FOR NY JOBB: Louis van Gaal kan legge Manchester United til den imponerende listen over klubber han har trent, en liste som skal gjøre selv José Mourinho sjalu. Foto: Ozan Kose (Afp / NTB scanpix)
Den nye Manchester United-manageren forteller at José Mourinho misunner ham.

Mandag bekreftet Manchester United at den nederlandske landslagstreneren, Louis van Gaal, tar over roret på Old Trafford etter at VM-sluttspillet er ferdigspilt, eller så fort Nederland er slått ut.

62-åringen får dermed den tøffe jobben med å få United-skuta på rett kjøl, etter at David Moyes aldri klarte å finne riktig kurs.

Sjalu
Etter at van Gaal hadde signert treårskontrakten, var han gjest i et nederlandsk TV-show, hvor han blant annet kunne fortelle at Chelsea-manager José Mourinho uttrykte sin sjalusi over van Gaals liste over storklubber han har trent.

- Mourinho gratulerte meg. Han var den første jeg sendte SMS til, og han var den første som svarte. Han sa at han var sjalu på listen over klubbene jeg har vært i, sier mannen som blant annet har trent Barcelona, Bayern München og nå altså skal lede Nederland i det kommende Brasil-VM.

- Jeg ringte aldri Manchester United, jeg ringte aldri Bayern München. De ringte meg, og det er jeg veldig stolt av, forteller van Gaal videre, gjengitt i Daily Mail.

Alltid ønsket jobben
Da van Gaal ble presentert mandag ettermiddag, kunne han i Uniteds pressemelding fortelle at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da han fikk tilbudet fra Old Trafford.

- Det var alltid et ønske for meg å jobbe i Premier League. Å jobbe som manager for Manchester United, verdens største klubb, gjør meg veldig stolt, sier Van Gaal i en uttalelse på klubbens offisielle hjemmeside.

- Jeg har ledet lag på Old Trafford tidligere og vet hva slags utrolig arena det er, og hvor kunnskapsrike fansen er. Denne klubben har store ambisjoner, jeg er har også store ambisjoner. Sammen er jeg sikker på at vi kan lage historie, forteller nederlenderen som tar med seg Ryan Giggs som assistent-manager, mens landsmennene Frans Hoek og Marcel Bout blir assistenttrenere i klubben.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere