RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Van Gaal avslører: - Vi jobber med en spiss


SKAL HENTE SPISS: Det sier Louis van Gaal.
SKAL HENTE SPISS: Det sier Louis van Gaal. Foto: Ted S. Warren (Ap / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Men så mye mer vil ikke manageren si.

Det har blitt skrevet både langt og mangt om Manchester Uniteds spissjakt denne sommeren og mandag kveld ble det heftig spekulert i at superklubben hadde lagt inn et bud på stjernen Thomas Müller.

Dette ble senere avvist av United.

Under en pressekonferanse i forkant av Uniteds sommerkamp mot amerikanske San Jose Earthquakes innrømmer likevel manager Louis van Gaal at han jakter en ny spiss og håper det hele vil gå i orden.

- Jobber med det
Han ber fansen og journalister om å være tålmodige.

- Det jobbes med saken. Det er ikke den spissen media skriver om. Dere må bare vente og se. Vinduet er åpnet helt til 31. august, sier Uniteds manager ifølge lokalavisen Manchester Evening News.

Van Gaal vil heller ikke utelukke en overgang for stopperen Sergio Ramos. Spanjolen har blitt heftig koblet med United i løpet av sommeren.

- Jeg kan ikke si mye om disse ryktene. Det er en prosess. Kanskje er Mr. Ramos en del av denne prosessen. Hvem vet? sier han kryptisk.

Mange navn har blitt koblet med United denne sommeren og på spissplass har stjerner som Müller, Edison Cavani, Robert Lewandowski og belgierne Christian Benteke og Romelu Lukaku blitt nevnt.

Cavani inn?
Benteke er nå på vei til Liverpool, mens Lewandowski etter sigende heller ikke skal være aktuell for en overgang til England nå i sommer.

Den franske storklubben PSG har på sin side pekt seg ut Uniteds Angel Di Maria som et av sommerens store mål, noe som har ført til økende spekulasjoner om at PSG-spiss Cavani er mannen som går motsatt vei.

Tirsdag kobles United også med keeperen Sergio Romero, som står uten kontrakt. Han skal angivelig erstatte Victor Valdes som andrekeeper.

På stopperplass er det altså Sergio Ramos som stadig kobles, men også Valencias Nicolas Otamendi blir stadig nevnt med United.

Otamendi skal også være ønsket av Manchester City.

Husk at du kan opprette et lag i Nettavisens Fantasy Premier League! Registrer deg her: http://prnv.silentmanager.org/

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere