Gå til sidens hovedinnhold

Van Gaal med ny Falcao-advarsel

- Det bryr jeg meg lite om.

Da Radamel Falcao signerte på lån for Manchester United helt på tampen av overgangsvinduet i fjor sommer, var det til stående applaus fra fansen.

Colombianeren hadde bøttet inn mål for både Porto, Atletico Madrid og Monaco og nå håpet Uniteds trofaste han også skulle gjøre det i England.

Skader og lite spilletid har imidlertid ført til at Falcaos framtid i United nå er svært usikker. Spillerens agent har innrømmet at hans klient kanskje havner et annet sted til sommeren, det går rykter om det skal være en konflikt mellom Falcao og Louis van Gaal og andre klubber snuser på spissen.

- Må bevise noe
Selv om Falcao nå er skadefri, er han ikke noe klart førstevalg i startelleveren til manageren. Van Gaal sier at Falcao må bevise at han er god nok.

- Han må bevise noe. Vi har forhandlet fram en avtale med ham og alt er klart. Vi har fram til slutten av sesongen på å bestemme oss og det betyr at han fortsatt har tid til å overbevise oss, sier nederlenderen ifølge DailyMail.

United betalte rundt seks millioner pund for å få Falcao på lån. Det ryktes også at stjernen har en svært lukrativ lønn mens han nå er i klubben.

Van Gaal sier imidlertid at han blåser i spillerens prislapp.

- Jeg bryr meg lite om han koster 95 millioner pund eller 5000 pund. Du må uansett bevise noe, sier van Gaal på en pressekonferanse fredag.

Han ønsker ikke å avsløre om Falcao spiller mot QPR, selv om Robin van Persie er ute med en skade og kan gå glipp av oppgjøret denne helgen.

- Jeg kan ikke avsløre hvem som skal spille og hvem som ikke skal spille. Da gjør jeg det jo bare enklere for motstanderen vår, sier manageren.

- Ser ikke ned
QPR, som United altså møter, ligger nest sist på tabellen. United-sjefen ønsket imidlertid ikke å snakke om kollegaklubbens situasjon.

- Jeg er ikke involvert i nedrykksstriden. Det er et problem jeg ikke bryr meg om. Jeg ser oppover på tabellen, ikke nedover, sier nederlenderen.

Van Gaal sier at målet for sesongen er en Champions League-plass.

- Det er målet. Vi ønsker selvsagt også å vinne ligaen, men da må vinne mot lag som Southampton og Aston Villa, mener Uniteds manager.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?