RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE MISUNNELIG: - Jeg er ikke misunnelig på stallen til Manchester City. Jeg er stolt over spillerne mine, og det er det viktigste, sier Louis van Gaal.
IKKE MISUNNELIG: - Jeg er ikke misunnelig på stallen til Manchester City. Jeg er stolt over spillerne mine, og det er det viktigste, sier Louis van Gaal. (Afp / NTB scanpix)

Van Gaal misunner ikke City-stallen

Nederlenderen er klar til å snu den dårlige trenden mot Manchester City.

Manchester United har kun vunnet tre av de ti siste byderbyene mot Manchester City. Søndag satser Louis van Gaal på å snu trenden.

Uniteds nederlandske manager håper på en prestisjeseier i sitt første Manchester-derby. Forrige sesong tapte rødtrøyene begge kampene mot City med nokså stygge sifre (4-1 og 3-0).

Ikke misunnelig
- Derbykamper er alltid noe spesielt, så det er vanskelig å spå et resultat, sier van Gaal.

Selv om Manchester City har vunnet to av de tre siste seriemesterskapene og har en solid statistikk mot United de siste årene, har ikke van Gaal misunnelige blikk på byrivalen.

- Jeg er ikke misunnelig på stallen til Manchester City. Jeg er stolt over spillerne mine, og det er det viktigste. Spiller vi som et lag, har vi en stor sjanse for seier, mener han.

Problemer

I likhet med United har ikke seriestarten gått uten problemer for den blå delen av Manchester. City er ille ute i mesterligaen, har røket ut av ligacupen som regjerende mester og er på etterskudd i Premier League. Sist helg ble det 1-2-tap borte mot West Ham.

- Det virker som de også er i en prosessfase om dagen. Kanskje har de vært litt uheldige i de tre siste kampene. De ledet mot CSKA Moskva, men måtte nøye seg med 2-2. Vi ledet 3-1 mot Leicester og tapte 3-5, sier van Gaal.

Før helgens kamper ligger Manchester City på tredjeplass med sine 17 poeng, mens United følger fire poeng bak som nummer åtte på tabellen. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere