*Nettavisen* Sport.

Van Nistelrooy varsler avskjed

Ruud van Nistelrooy har for første gang varslet når han kan komme til å gi seg med fotballen.

26.05.04 08:14

Han skal ikke bare gi seg med fotballen om fire år, når kontrakten hans med Manchester United går ut. Han skal aldri komme tilbake til den.

Helt borte
Den nederlandske spissen har nemlig ingen planer om å bli manager, slik mange eks-spillere blir. Han kommer ifølge The Sun til å holde seg helt borte fra fotballen.

Van Nistelrooy har i hele vår og sommer blitt koblet til det spanske storlaget Real Madrid, men han hevder han er fornøyd med tilværelsen i Manchester.

- Jeg pleide å tenke at etter min tid i Manchester United, så ville jeg returnere til PSV Eindhoven og spille noen år der. Men jeg tenker ikke sånn lenger. Jeg ser nederlandske kamper på tv, og publikum der er veldig negative. De pleide å rope obskøniteter til meg, og sånt ønsker jeg ikke å høre.

Avslutter i United
- Jeg hater den mentaliteten, og det er grunnen til at det blir helt slutt i 2008. Jeg kommer til å avslutte karrieren i Manchester, sier han.

Både for Ruud og for Sir Alex Ferguson er Champions League det aller viktigste.

- Da jeg skrev under på den nye kontrakten min nylig, gjorde jeg det ikke bare for pengenes skyld. Jeg hadde en lang prat med Alex Ferguson, der han forklarte meg framtidsplanene hans. Hans ambisjoner er å vinne Champions League igjen, og jeg er veldig stolt over å kunne jobbe sammen med ham for å oppnå det målet. Jeg var enig i hans visjoner. Det var derfor veldig enkelt for meg å skrive under på min nye kontrakt dagen etter.

- Manageren holder på å bygge opp et nytt lag, og jeg stoler på ham. Jeg har ikke noe behov for å dra til Spania eller noe annet land.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.