*Nettavisen* Sport.

Van Persie: - Jeg forventer ikke noe mindre

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Arsenal tar imot Robin van Persie og Manchester United søndag ettermiddag.

28.04.13 14:13

Robin van Persie har innrømmet at han er forberedt på en kald og fiendtlig velkomst når han og Manchester United entrer banen på The Emirates søndag ettermiddag.

Dette er nederlenderens første retur til gamleklubben etter at han forlot dem til fordel for de rødkledde i Manchester i fjor sommer.

29-åringen tilbrakte åtte år hos Arsenal før han forlot klubben og i kveld vil han og seriemesteren United bli møtt av en æresvakt når de løper inn på gressteppet.

- De elsker klubben
- Jeg forventer ikke noe mindre enn en livlig atmosfære, men det gjør ikke vondt, sier Robin van Persie til Daily Mail.

- Jeg har alltid respektert Arsenals fans, og jeg kommer alltid til å gjøre det. De elsker klubben sin og jeg forstår følelsene de har, fortsetter han.

- Spillere, ansatte, ledere og til og med direktører kommer og går, men fansen vil alltid holde med sitt lag, forteller United-spissen.

LIVE fra kl. 17.00: Arsenal - Manchester United

- Jeg gleder meg til å spille på The Emirates igjen. Jeg har gode minner der. Og det skal bli godt å se mine gamle kollegaer, ansatte og venner igjen, sier Van Persie.

LES OGSÅ: Sportens legender med Dennis Bergkamp:- Alle satt og drakk øl. Helt utrolig!

Det er imidlertid ikke sikkert at Robin van Persie får starte kampen mot Arsenal. United-manager Sir Alex Ferguson kan være fristet til å spare nederlenderen, samt andre sentrale spillere, i og med at seriegullet allerede er sikret.

United-spissen innrømmer at han også er usikker på om han vil få spiller søndagens kamp.

- Jeg er en fotballspiller. Jeg liker å spiller i hver kamp, uansett hvem vi spiller mot, men det er opp til sjefen, sier 29-åringen.

Følg storkampen LIVE fra kl. 17.00 i vårt livestudio Nalive.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag