RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TOK ET OPPGJØR: Robin van Persie avslører at United-spillerne hadde et oppvaskmøte etter fadesen forrige helg.
TOK ET OPPGJØR: Robin van Persie avslører at United-spillerne hadde et oppvaskmøte etter fadesen forrige helg. Foto: Darren Staples (Reuters)

Van Persie: - Møtet var konfronterende

Sist oppdatert:
Robin van Persie avslører oppvaskmøte etter fadesen forrige helg.

I et intervju med Fox Sports, gjengitt av The Guardian, avslører nederlenderen at Manchester United-stallen hadde et møte etter 5-3-tapet mot Leicester forrige helg.

Målet var å renske luften etter den pinlige kampen.

- Vi hadde en skikkelig kikk på det etter kampen. Noen ganger var det konfronterende stemning, og det var et langt møte. En time eller noe sånt, sier van Persie i intervjuet.

Ikke bare forsvaret
Han forteller at alle er enige om at feilene ikke ligger hos enkeltspillere eller spesielle lagdeler. Særlig Uniteds forsvarsspill har fått mye kritikk etter tapet.

- Når du ser på de defensive feilene, starter de alltid et annet sted. Det studerte vi etter kampen. Det er ikke bare én feil som skjer, det er gjerne en feil før det igjen, eller en posisjoneringsfeil. Alle vet at vi må forbedre oss, sier spissen.

Men flere aviser har denne uken skrevet at spillerne også mener managerne må ta sin del av skylden.

Ifølge Daily Mail ble flere av Manchester Uniteds spillere svært opprørte etter 5-3-tapet mot Leicester søndag, og det er særlig Louis van Gaals valg om å bytte ut Angel Di Maria på stillingen 3-3 som skal ha skapt debatt i United-garderoben.

- I helvete
Daily Mail hevder én av spillerne gikk så langt som å uttale dette da diskusjonene pågikk som verst etter kampen:

- Hvorfor i helvete byttet vi ut Di Maria?

Mannen som ble byttet inn for argentineren, Juan Mata, gikk etter kampen ut og beklaget Manchester Uniteds sammenbrudd mot Leicester.

Louis van Gaals gutter så ut til å gå mot en komfortabel seier da de ledet 3-1 mot Leicester søndag, men en strålende Leicester-omgang sørget for 5-3-seier til det nyopprykkede laget.

Irritert van Gaal
Manager Louis van Gaal var mektig irritert etter at hans stjernegalleri rotet bort det som så ut som tre sikre poeng.

– Vi hadde fullstendig kontroll. Hvordan er det mulig å rote vekk dette? Leicester har riktignok vist sterk karakter i tidligere kamper. Men når det er 3-1, og du kan ha ballen mye i laget til kampen er over, kan du ikke tillate deg dette, sukket nederlenderen.

– Alt er mulig i fotball. Jeg har en lang karriere bak meg. Jeg har opplevd dette med Barcelona. Du kan ikke forestille deg det, men det skjer, fortsatte van Gaal.

Manchester United spiller mot West Ham på Old Trafford lørdag klokken 16.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere