*Nettavisen* Sport.

Van Persie oppgitt etter Molde-nedturen

FRUSTRERENDE: Det har gått opp og ned for Robin van Persie den første tida i Fenerbahce. Bildet er fra Champions League-kvalifiseringen mot Sjakhtar Donetsk i sommer. Foto: Burak Kara (Getty Images)

Responderte på vraking med å bli matchvinner.

22.09.15 15:39

Etter det forsmedelige hjemmetapet for Molde i Europaligaen forrige uke, ventet innbytterbenken for Robin van Persie da Fenerbahce møtte Bursaspor.

Også dette oppgjøret foregikk på Sükrü Saracoglu stadion hjemme i Istanbul. En arena der 32-åringen ennå ikke hadde scoret før runde fem i den tyrkiske superligaen.

Det ble det en slutt på da Manchester Uniteds tidligere toppscorer entret banen som innbytter det siste kvarteret. Van Persie scoret med sin første avslutning og ordnet med det 2-1-seier.

Likevel var ikke særlig blid etter å ha blitt matchvinner foran egne fans.

- For å være helt ærlig, så er jeg ikke veldig fornøyd akkurat nå, sa stjernespissen til tyrkiske Lig TV, gjengitt hos Turkish Football.

- Jeg er ikke fornøyd med å starte på benken. Jeg er helt frisk, i god fysisk form og kapabel til å spille 90 minutter. Det eneste riktige svaret jeg kunne gi var det jeg ga: Å hjelpe laget til seier, påpekte han.

Van Persie erstattet Liverpool-innlånte Lazar Markovic etter 77 minutters spill mot Bursaspor. Bare to minutter seinere hadde han avgjort oppgjøret.

Fenerbahce topper tabellen med 13 av 15 mulige poeng etter fem runder. Trabzonspor og Besiktas følger nærmest med tre poeng færre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.