RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I FOKUS: Daley Blind har imponert mange med sin innsats mot Spania.
I FOKUS: Daley Blind har imponert mange med sin innsats mot Spania. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)

Van Persie-servitør taus om Liverpool

- Jeg får mye oppmerksomhet nå, sier han.

Det var Arjen Robben og Robin van Persie som stjal de største overskriftene da Nederland lagde hakkemat av Spania i lagenes VM-møte nylig.

De to superstjernene scoret to mål hver i 5-1-kampen.

24 år gamle Daley Blind, sønn av fotballegenden Danny Blind, fikk imidlertid også litt oppmerksomhet. Han vartet opp med to flotte målgivende.

Det har selvsagt fått ryktene til å gå i media. Den nederlandske avisen De Telegraaf hevder at klubber som Liverpool og Borussia Dortmund allerede har henvendt seg til Ajax og sportsdirektør Marc Overmars om spilleren.

- Mye oppmerksomhet
I England verserer det rykter om at Louis van Gaal-ledede Manchester United også holder tett følge med den nederlandske landslagsspilleren. Tottenham er en annen klubb som har blitt koblet med 24-åringen i britisk presse.

Selv tenker ikke Blind noe på disse ryktene.

- Det har blitt mye oppmerksomhet, men jeg tenker ikke på det. Jeg holder beina godt plantet på jorden, sier den anvendelige spilleren ifølge Express.

Blind har spilt i en rekke posisjoner for Ajax og ble flyttet til venstre back, etter at Louis van Gaal hadde uttalt at Nederland manglet en venstre back.

- Det er naturlig
Også Manchester United, som van Gaal altså overtar etter VM, kan få behov for en venstre back. Patrice Evra er angivelig på vei bort fra klubben.

- Koblingen med Manchester United er naturlig. Robin van Persie spiller der og van Gaal tar over som manager der neste sesong, sier Blind.

Blind har kontrakt med Ajax fram til 2016.

24-åringen er et produkt av Ajax-akademiet og har spilt aldersbestemt fotball for Nederland på alle nivåer siden U15. Han debuterte for A-laget i 2013.

På klubblaget spiller Blind ofte på midtbanen.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere