*Nettavisen* Sport.

Vant 4-0 uten å nå finalen

Real Madrid ga Real Zaragoza en leksjon i offensiv fotball, men det var likevel ikke nok til å ta seg videre til finalen i den spanske cupen.

15.02.06 08:58

Real Madrid tapte utrolig nok hele 1-6 i den første kampen, og de færreste hadde levnet storlaget fra Madrid noen sjanser i returoppgjøret. Det skulle i utgangspunktet ikke være mulig å ta igjen. Men David Beckham & co gjorde et særdeles godt og ærlig forsøk.

Raske scoringer
Allerede etter ti minutter ledet Real Madrid 3-0, takket være scoringer av Cicinho (et fantastisk langskudd, journ.anm), Robinho og Ronaldo. Begge de to sistnevnte scoringene kom etter innlegg fra David Beckham. Like etter at en time var spilt la Roberto Carlos på til 4-0 med et velrettet venstrebeins-skudd, og da trodde de fleste på Santiago Bernabeu at Real Madrid skulle klare det.

Men til tross for en nokså ensidig affære den siste halvtimen, klarte gjestene å holde på sitt ett måls forsprang, og de gikk dermed videre til finalen med 6-5 sammenlagt.

Det er den tredje cupfinalen på seks sesonger for Real Zaragoza. De møter enten Espanyol eller Deportivo La Coruna i finalen, som går av stabelen i april.

Trofeløse
- Vi visste at noe sånt som dette kunne skje, og at vi slapp inn tre mål de første ti minuttene, gjorde det vanskelig for oss. Men vi klarte å holde ut og oppnå det vi ønsket, oppsummerte Zaragozas trener Vicotr Munoz etter kampen, ifølge Reuters.

Real Madrid har fortsatt til gode å vinne et trofe siden juni 2003.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.