*Nettavisen* Sport.

Var Uniteds heteste talent: - Det var bare tull

TALENT: Ravel Morrison ble spådd en lysende karriere. Slik har det foreløpig ikke gått. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Ravel Morrison (22) ærlig om United-tiden.

Morrison var i Manchester United fra 2009 til 2012, ble lenge sett på en kommende stjerne - men flere utenomsportslige episoder og dårlige holdninger gjorde at han til slutt forsvant ut portene på Old Trafford.

- Fikk for mange sjanser

I et intervju med The Sun, her gjengitt av The Telegraph, forteller den nåværende Lazio-spilleren om hvorfor det aldri ble suksess på Old Trafford i den røde drakten.

- Manchester United og Alex Ferguson ga meg for mange sjanser. Jeg kan bare skylde på meg selv, og ikke lete etter unnskyldninger, sier 22-åringen i intervjuet.

I Fergusons siste bok hevder den gamle United-manageren at Morrison var blant de mest talentfulle ungguttene han noensinne fikk jobbe med på Old Trafford.

- Mye av det som gikk galt i United var bare tull, småsaker. Det var ikke fordi jeg var involvert i ran og slike ting. Det handlet mer om at jeg spilte dataspill og brukte mye tid til å henge med kompiser når jeg heller skulle brukt tiden til å trene. Den tiden hadde jeg problemer med å holde tiden også, sier Morrison.

Alvorsprat med Rio

Han forteller at det ble så ille at Rio Ferdinand tok ham til siden og ga ham en alvorsprat. Ferdinand ga nemlig klar beskjed om at unge spillere som Morrison burde vært først ute på feltet - og sist av.

- Jeg hadde gjort ting annerledes om jeg var i den situasjonen nå, Men gjort er gjort, og det er ingenting jeg kan gjøre for å endre på det. Alt jeg kan gjøre er å se fremover, sier Morrison.

Siden United-tiden har Morrison vært innom Birmingham, West Ham, QPR og Cardiff. I sommer gikk han gratis til Lazio, der han foreløpig har slitt med å spille seg inn på førstelaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.